Redmi note 4 (snapdragon)

SpongeBob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
cihazı yeni aldım ,
miui 9 yüklemek için fastboot rom dosyasını indirdim /mi flash/ uygulamasını kurdum romu uygulamadan seçtim tabi bu esnada tel fastbootta pcye bağlı... "flash" butonuna bastım 1 saniyede success dedi işlem bitti telefonu normal açtım yeniden başlatıp hiçbişey olmadı. acaba ne yapmam gerekiyor bootlader kilidimi engel oluyor hangi konuya baktıysam pek bişey anlamadım bootloader kilidini açmaktan yardım edermisiniz

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
cihazı yeni aldım ,
miui 9 yüklemek için fastboot rom dosyasını indirdim /mi flash/ uygulamasını kurdum romu uygulamadan seçtim tabi bu esnada tel fastbootta pcye bağlı... "flash" butonuna bastım 1 saniyede success dedi işlem bitti telefonu normal açtım yeniden başlatıp hiçbişey olmadı. acaba ne yapmam gerekiyor bootlader kilidimi engel oluyor hangi konuya baktıysam pek bişey anlamadım bootloader kilidini açmaktan yardım edermisiniz

Öncelikle cihazınız hayırlı olsun

bootloader unlock işlemi için anlatım
Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Bootloader Unlock Anlatım

Fastboot rom yükleme anlatım
Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Fastboot Rom Yükleme Anlatım

Twrp yükleme
Rehber - Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Twrp Yükleme ve Stock Miui Rom Yükleme

mgulay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
g760
Konular
3
gerekli

SpongeBob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader icin miui unlock sitesine, mi hesabimi girdim sonra kullanici adimi girmemi istedi baska birsey sormadi baska sorular sormasi gerekmiyormuydu
konunuzdaki şu metin :
"Öncelikle bu işlemlere başlamadan önce bir Mİ hesabımız unlock onaylanmış bir başvurumuz olması gerekli." beceremedimmi yoksa sitedemi sıkıntı var cozemedim

Üst Alt