Redmi Note 4 & Redmi 4 Prime & Mi5

KarabeY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Samsung S4
Konular
3
Merhaba arkadaşlar.
Konu doğru yerdedir umarım.
Şu aralar telefon alma aşamasındayım. Aslında snapdragon lu redmi 4 lerden birini düşünürdüm. Ama şuan piyasada snapdragon lu redmi 4 serisi yok.
800-900 tl civarında bu iki model arasında gidip geliyorum.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Mi5 ayrı bir kategori ve fiyat aralığı 1200 -1400 tl arasında.

Başlıktaki modellerin dışındada bir model olabilir
Kısaca 800-1000 tl arası hangi model?
1200-1400 TL arası hangi model tercih edersiniz?

Son düzenleme:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
KarabeY kardeşim, Redmi 4 Prime zaten SD 625'li, Note 4'ün de SD625'lisi yeni tanıtıldı Türkiye'ye gelmesi 1 -1,5 ayı bulacaktır. 4 prime ve Note 4'ü de Sd li varsayarak konuşuyorum. 4 p ve note 4 SD 625 işlemci, 4100 mah, 13 mp arka, 8mp ön kameralar aynı, farklılık oluşturan en önemli nokta ekran boyutu olacaktır senin için. 4P 5" ekrana sahip, note 4 ise 5,5" ekrana sahip. fiyat olarak aralarında satılan yere göre 50-100 TL arasında fark oluşmakta. Bence en çok istediğin ekran boyutuna göre seçim yaparsan doğru kararı ermiş olursun. Ha 5" bana küçük illaki 5.5" olsun dersen eğer Note 4'ün Sd 525 li versiyonunu bekle derim.

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Güzel konu bu. Takip. :)

KarabeY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Samsung S4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KarabeY kardeşim, Redmi 4 Prime zaten SD 625'li, Note 4'ün de SD625'lisi yeni tanıtıldı Türkiye'ye gelmesi 1 -1,5 ayı bulacaktır. 4 prime ve Note 4'ü de Sd li varsayarak konuşuyorum. 4 p ve note 4 SD 625 işlemci, 4100 mah, 13 mp arka, 8mp ön kameralar aynı, farklılık oluşturan en önemli nokta ekran boyutu olacaktır senin için. 4P 5" ekrana sahip, note 4 ise 5,5" ekrana sahip. fiyat olarak aralarında satılan yere göre 50-100 TL arasında fark oluşmakta. Bence en çok istediğin ekran boyutuna göre seçim yaparsan doğru kararı ermiş olursun. Ha 5" bana küçük illaki 5.5" olsun dersen eğer Note 4'ün Sd 525 li versiyonunu bekle derim.

Arkadasim cok tesekkurler ilgin fikirlerin icin. Ben redmi 4 prime i sefa arkadasa sordum mediatek islemciliymis. O nedenle yazdim. Eger prime modeli sd lu varsa note 4 u silerim tercihlerden. Cunku dedigin gibi tek fark ekran buyuklugu. Butcemi arttirabilirsem mi5 i alirim zaten. Ekran buyuklugune fazla takilmam. 5 yada 5.5 inc cok farkli degil. Suan kullandigim 5 ins samsung s4 var. Yeterli geliyor.
Birde rom olayi prime da sorunlu heralde. Telefon tam turkce degil diye gordum.

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
Arkadasim cok tesekkurler ilgin fikirlerin icin. Ben redmi 4 prime i sefa arkadasa sordum mediatek islemciliymis. O nedenle yazdim. Eger prime modeli sd lu varsa note 4 u silerim tercihlerden. Cunku dedigin gibi tek fark ekran buyuklugu. Butcemi arttirabilirsem mi5 i alirim zaten. Ekran buyuklugune fazla takilmam. 5 yada 5.5 inc cok farkli degil. Suan kullandigim 5 ins samsung s4 var. Yeterli geliyor.
Birde rom olayi prime da sorunlu heralde. Telefon tam turkce degil diye gordum.
yanlış anlaşılmış. redmi 4 prime sd 625 kullanır..

send by : Mi5 & Tapatalk

KarabeY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Samsung S4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış anlaşılmış. redmi 4 prime sd 625 kullanır..

send by : Mi5 & Tapatalk
Evet arkadasim dogru. Nette biraz daha arastirma yaptim. Sd luymus.
Bu redmi ve 4 serilerinde
Redmi 4
Redmi 4 prime
Redmi note 4
Redmi pro
Bu modelleri arastirdim.

Redmi 4 prime sn 625

Redmi not 4 helio x20 de yazan var, helio x25 yazanda var. Hangisi bilmiyorum. X25 ise dusunurum. 64gb lik olanlar x25 gorunuyo.

Redmi pro helio x25 yazaten. Buda iyi.

Kararsizlik devam. Bu 3 unden biri olcak ama bangisi

Üst Alt