Çözüldü Redmi Note 4 Otomatik Sistem Güncellemeyi Durdurma

agede

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arif
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
Arkadaşlar ben Redmi Note 4 kullanıyorum. MIUI 8.5 Kararlı sürümdeyim ve öyle kalmak istiyorum ama gece 9.2.1.0 indirmiş telefon ve %30 şarj olunca güncelleme yapılacaktır yazıyor. Ben istemiyorum nasıl engelleyebilirim?

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Güncelleyici uygulamasına giriniz sağ üst köşedeki 3 noktayı seçiniz otomatik güncellemeleri seçiniz açılan pencerede otomatik indir ve otomatik yükle bölümlerini kapatırsanız istediğinizi yapmış olursunuz.

agede

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arif
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleyici uygulamasına giriniz sağ üst köşedeki 3 noktayı seçiniz otomatik güncellemeleri seçiniz açılan pencerede otomatik indir ve otomatik yükle bölümlerini kapatırsanız istediğinizi yapmış olursunuz.

Dediğiniz yapmak istedim ama üç noktayı göremedim. Yabancı bir forumda güncelleme indirildiği için o üç noktanın olmadığı söyleniyordu. Depolama kısmından indirilen güncellemeyi sildikten sonra o üç nokta geri geldi ve dediğiniz işlemi yaptım. Yardım için teşekkür ederim, forum kullanmakta acemiyim bu sorunu çözüldü olarak gösterebilme imkanım var mı? Belki başkalarına da yardımcı olur.

Üst Alt