D d.yigit Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Deniz Cihazım Mi 5 Konum Batman Katılım 24 Mayıs 2016 Konular 12 Mesajlar 36 Tepkime puanı 1 Puanları 8 10 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar daha önce kullandığım redmi note 2 kendim imei atmıştım. Note 4 de nasıl yapılır anlatabilecek var mı? Teşekkürler
Arkadaşlar daha önce kullandığım redmi note 2 kendim imei atmıştım. Note 4 de nasıl yapılır anlatabilecek var mı? Teşekkürler
RepairM@n Hak ismi okunmalı dillerde ! Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım RepairM@n Cihazım Xiaomi Konum Türkiye Katılım 2 Ocak 2016 Konular 5 Mesajlar 252 Tepkime puanı 130 Puanları 58 10 Ekim 2016 #2 Özel mesaj yazdım. Oyla: Oyla 0 Downvote
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 10 Ekim 2016 #3 d.yigit' Alıntı: Arkadaşlar daha önce kullandığım redmi note 2 kendim imei atmıştım. Note 4 de nasıl yapılır anlatabilecek var mı? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... EDİT: -------------------------------- @RepairM@n hocam cevaplamış Oyla: Oyla 0 Downvote
d.yigit' Alıntı: Arkadaşlar daha önce kullandığım redmi note 2 kendim imei atmıştım. Note 4 de nasıl yapılır anlatabilecek var mı? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... EDİT: -------------------------------- @RepairM@n hocam cevaplamış
E eren65 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ARDA Cihazım redmi note 4 Yaş 34 Konum istanbul Katılım 3 Kasım 2016 Konular 12 Mesajlar 38 Tepkime puanı 13 Puanları 33 3 Kasım 2016 #4 hocam aynı sorundan rahatszım imei konusunda yardımcı olacak varmı Oyla: Oyla 0 Downvote
RepairM@n Hak ismi okunmalı dillerde ! Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım RepairM@n Cihazım Xiaomi Konum Türkiye Katılım 2 Ocak 2016 Konular 5 Mesajlar 252 Tepkime puanı 130 Puanları 58 3 Kasım 2016 #5 eren65' Alıntı: hocam aynı sorundan rahatszım imei konusunda yardımcı olacak varmı Genişletmek için tıkla ... Özel mesaj yazdım. Oyla: Oyla 0 Downvote
eren65' Alıntı: hocam aynı sorundan rahatszım imei konusunda yardımcı olacak varmı Genişletmek için tıkla ... Özel mesaj yazdım.