Redmi Note 4 Almak istiyorum ama...

amphion

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
isa
Cihazım
GM5 Plus
Konular
1
Arkadaşlar şuan GM5 Plus denilen lanet telefonu kullanıyorum yeni telefon arayışındayım redmi note 4 hoşuma gitti fakat birkaç sorum var

1- Gm 5 plus şarjı 1 günü zor çıkarıyor radmi note 4 ne kadar şarjı gider
2- gm5 plusta SD 617 redmi note 4 de 625 var. Performans farkı ne kadar olur.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar şuan GM5 Plus denilen lanet telefonu kullanıyorum yeni telefon arayışındayım redmi note 4 hoşuma gitti fakat birkaç sorum var

Piyasada bataryası daha uzun giden bir telefon olduğunu sanmıyorum.
Performans açısından hiçbir sıkıntısı yok.
Kesinlikle pişman olmazsın...
Ben sattığıma pişman oldum, emin olun siz aldığınıza pişman olmazsınız.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
617 sorunlu bir işlemci. Çok ısınır az iş yapar. 625 bu açıdan fiyatı bazında en iyisi sayılabilir. Az yakar ısınmaz. Ayrıca günceldir . Son Android versiyonları alacaktır

amphion

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
isa
Cihazım
GM5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
617 sorunlu bir işlemci. Çok ısınır az iş yapar. 625 bu açıdan fiyatı bazında en iyisi sayılabilir. Az yakar ısınmaz. Ayrıca günceldir . Son Android versiyonları alacaktır
Hocam gm5 plus modelinin ekranı aşırı dayanksızdı yere düşürmememe , üstünü çizmememe rağmen ekranında fazla sayıda çizik oluştu redmi note 4 de böyle bir sorunla karşılaşır mıyım

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15

Büyük araştırmalardan sonra bu cihazı aldım ve çok ama çok memnun kaldım. GG CEPPORT firmasından aldım.
Telefonun en önemli özelliği bataryası diyebilirim. Bu hususta en iyilerden biri.
Moto G4 plus kullanmıştım bi ara ve SD 617 Vardı ve inanılmaz ısınıyor du. SD 625 ise stabilite ve ısınma konusunda QALCOMM un en iyi işlemcisi diyebiliriz. Sebebine gelince, 2017 nin sonlarında bile yeni çıkan cihazlarda sıklıkla bu işlemcinin kullanıldığını göreceksiniz.Daha çarpıcı örnek ise XİAOMİ Mİ MAX 1 de SD 650 kullanılmasına rağmen modelin ikinci versiyonu olan Mİ MAX 2 de SD 625 e geçilmiştir. GM5 Plus ile REDMİ NOTE 4 kıyaslanamayacak kadar NOTE 4 daha iyi diyebilirim....

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Galaxy j serisinden daha sağlam veya daha dandik değildir. Htc 10 beklemeyin. Telefon incedir , kılıf ve camla kullanırsanız sıkıntı yaşama ihtimaliniz galaxy s5 de neyse odur.

Nester

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasanak
Cihazım
Hasan
Konular
1
Jesinlikke alınabilir. Sarji cok iyi isinmasi yok islemcisi güçlü parmak izi okuyucusu guzel calisiyor kamerasi orta şeker is görür gece cekimleri zayif ama flaş ile cok iyi 1000 tl civarinda alınabilecek en iyi telefon.Antutu puaninda 62400 ve veri indirme hizi guclu islemcisi ile cok iyi 88megabit hiz gordum ki bu ilçede.

Üst Alt