Yardım redmi note 4 açılış ekranında takıldı

raidon94

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
redmi note4
Konular
2
cihazın bl açık birçok flashtool programı ve fastboot rom denememe rağmen cihaz açılış ekranında android üç nokta şeklinde dönüp duruyor diğer konulara da baktım ancak bir çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Ne zaman kaldı hocam herhangi bir kapanıp açılmadan sonra mı yoksa yeni rom kurduktan sonra mı?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

raidon94

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
redmi note4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne zaman kaldı hocam herhangi bir kapanıp açılmadan sonra mı yoksa yeni rom kurduktan sonra mı?

Romu fastboot üzerinden kurdum herhangi bi hata yoktu kurduktan sonra yeniden başlatırken logoda kaldı yarım saatten fazla beklediğim halde açılmadı

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
stock romsa eğer stock romu gösterdiğiniz dosya yolunda Türkçe karakter ve boşluk olmasın ona dikkat et.. Bide Rehber - Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Twrp Yükleme ve Stock Miui Rom Yükleme bu konudaki lazy flasher varya bizim redmi note 4 lerde onu da yüklemen lazım yoksa açılış ekranında kalıyor..bildiklerim bu kadar daha bilgili deneyimli hocalarımız yardımcı olacaktır görünce konuyu

Oyla:

raidon94

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
redmi note4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stock romsa eğer stock romu gösterdiğiniz dosya yolunda Türkçe karakter ve boşluk olmasın ona dikkat et.. Bide Rehber - Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Twrp Yükleme ve Stock Miui Rom Yükleme bu konudaki lazy flasher varya bizim redmi note 4 lerde onu da yüklemen lazım yoksa açılış ekranında kalıyor..bildiklerim bu kadar daha bilgili deneyimli hocalarımız yardımcı olacaktır görünce konuyu

Yok hocam rom dosya yolunda Türkçe karakter boşluk yok dikkat ettim lazy flasher denemedim bi bakayım
[doublepost=1524031568,1524025911][/doublepost]Hocam twrp için telefonun hafızasına rom atmak gerekiyor heralde ama telefon açılmıyor pc görmüyor hafızayı
[doublepost=1524052502][/doublepost]Twrp işini halledemedim 2 gündür açamadım telefonu

Oyla:
Üst Alt