Yardım Redmi Note 3 Updater ile güncelleme

TahaKaradeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
MI5
Konular
3
Selamün aleyküm.

Cihazı yeni aldım fakat HTC One M7'den biraz da olsa Miui tecrübem var. Fakat IMEI atıldığı için ve bootloader kilidi gibi mevzular yüzünden ince işlere girmeye tırsıyorum. Gene de birkaç sorum olacak cevap verirseniz:

1. Satıcı Miui 7.0 Stabil sürüm 7.0.19.0.0 LHNCNCJ sürümünü yükleyip göndermiş. Bu sürüm otomatik güncelleme alır mı? Kontrol ettim şuan yok diyor.

2. Updater yani güncelleyici üzerinden
bu linkteki stabil son romu yüklesem sorun olur mu? Tavsiye eder misiniz ?

3. Updater yani güncelleyici üzerinden
bu linkteki DEV yani geliştirici son romu yüklesem sorun olur mu? Tavsiye eder misiniz ?

4. Eğer cevaplar evetse hangisini yüklemeliyim ? Stabil mi Dev rom mu ?
Forum üyelerine güzel paylaşımları için teşekkür ediyorum.

TahaKaradeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
MI5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya baktım ama cevap goremedim bu sorulara. Net bilgi verebilen çıkarsa memnun olurum.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
1.olarak stabil yani kararlı sürümler devamlı güncelleme almazlar. Mesela Mi4 en son kararlı sürümü aldığında ondan önceki güncelleme 3 ay falan önceydi. Developer romlarsa genelde her hafta güncelleme alır. Sadece tatillerde yada Android sürüm yükseltmelerinde aksamalar yaşanabilmektir.
2.olarak, orjinal tüm romlar updater ile yada orjinal recovery'den yüklenebilir. Üzerinde oynama yapılan romlar yüklenmez.
3.olarak ta kararlı sürümler isminden de belli olacağı üzere en az hata veren romlardır. Developer romlarda hata olma ihtimali yüksektir. Zaten bu romları çıkartma amaçları, romu en iyi hale getirerek kararlı sürüm olarak sunmaktır. Tabi burada kendilerini güncellemeye endekslemiş arkadaşlar için her hafta güncelleme alamama gibi bir durum söz konusudur.

Aksi bir durum belirtilmedikçe bu durumlar tüm Mi cihazları ve MIUI romları için geçerlidir.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt