Redmi note 3 pro şarj dayanmıyor

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum oyun oynuyodum son bir haftadır oynamıyorum ama aldıgım ekran süresi 6 saati görmedi hep 5 civarı bazı kullananlar 7 8 garanti diyip 10 saati görenler var ben ne yapsam 6yı bile göremedim global rom yüklü cihazda

expert.678

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karabük mami
Cihazım
Note 3 Pro
Konular
6
Benimde gittikçe ekran surem artıyor hayırlısı :) 5 den şuanda 8 e çıktı

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum oyun oynuyodum son bir haftadır oynamıyorum ama aldıgım ekran süresi 6 saati görmedi hep 5 civarı bazı kullananlar 7 8 garanti diyip 10 saati görenler var ben ne yapsam 6yı bile göremedim global rom yüklü cihazda

Herkesin kullanım alışkanlıkları-ayarları farklıdır. Aynı kullanım senaryosunda aynı ayarlarla aynı hat ve aynı bölgede karşılaştırmak mantıklı. Bu şartlardan biri değişirse ekran süresi de müspet/menfi etkilenir.

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama bu kadar farketmemesi lazım kullananların hepsi neredeyse 7 saati garanti görüyor bende android sistem ve Android yazan dosyalarda çok götürüyor %20 25 civarı hep ve bence bunlar yüzünden nasıl düzeltecem 2.si telefonu arayanlar bana ulaşamıyor bazen ulaşıyor sıkıntı yaşıyorum nedendir acaba

Üst Alt