Yardım Redmi Note 3 Pro Mİ LOGODA KALDI

d.yigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi 5
Konular
12
Redmi note 3 pro aldım BL kilidi kapalı.Buradaki ve başka forumlarda ki paylaşımlarından cihaza global rom kurma ve *mei olayını halletmeye çalıştım kısmen de başarılı oldum ancak SONU KÖTÜ OLDU GİBİ...
Telefona öncelikle miflash ile rutlu rom kurdum akbinde *mei attım oldu sıkıntı yok en son global rom kurmaya çalışırken bir türlü başaramadım YETERLİ ALAN YOK uyarısı verdi ve öylece durdu mecbur telefonu çıkardım telefn Mİ LOGODA KALDI NE AÇILIYOR NE KAPANIYOR.
NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Ses kısma + güç tuşuna bastığımda:
Fastboot çıkıyor
Ses açma + güç tuşuna bastığımda:
Telefon ve kablo simgesi çıkıyor.
Telefon kapanmıyor açılmıyor
YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam inanır mısınız aynısı başıma geldi. Rootlu romu yükledim, imei attım, global romu yüklerken yeterli alan yok hatası verdi. Bu durumda telefonun içini açıp test point yapmanız lazım.

Oyla:

d.yigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi 5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka çare yok mu?
Bulunduğum yerde bırak bu telefonu açacak usta bulmak telefonunun adını bile söyleyebilecek adam bulmak zor

Oyla:

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Başka çare yok mu?
Bulunduğum yerde bırak bu telefonu açacak usta bulmak telefonunun adını bile söyleyebilecek adam bulmak zor
Hocam bootloader kilidi kapalı ise maalesef başka seçenek kalmıyor. Ben bir arkadaşa yollayıp yaptırdım isterseniz size arkadaşın linkini atabilirim?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar IMEI değiştrme için kaynağı nereden almıştınız? Kaynağı hazırlayan kişi ile iletişime geçip bu durumu belirtelim ki kaynağında uyarı olarak belirtsin. Bu ara pek çok kişi bu şekilde mağdur oldu... :(

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
İşin ilginç kısmı 'Cihaz kilitli' uyarısı değil de 'Alan yetersiz hatası' almışsınız. MiFlash sürümünü güncellemeyi denediniz mi?

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Arkadaşlar IMEI değiştrme için kaynağı nereden almıştınız? Kaynağı hazırlayan kişi ile iletişime geçip bu durumu belirtelim ki kaynağında uyarı olarak belirtsin. Bu ara pek çok kişi bu şekilde mağdur oldu... :(
Hocam şöyle bir öneri sunayım ben. IMEI Tamiri yapılan ROM rootlu ise ADB üzerinden EDL'ye geçip Global yüklesinler. Sanırm bu sorun Fastboottan yapılan kurulumların problemi. :(

Oyla:

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam şöyle bir öneri sunayım ben. IMEI Tamiri yapılan ROM rootlu ise ADB üzerinden EDL'ye geçip Global yüklesinler. Sanırm bu sorun Fastboottan yapılan kurulumların problemi. :(
Hayır alakası yok hocam. EDL modda rootlu romu atıp imei'de attığımızda global rom atarken ''yeterli alan yok'' uyarısı geliyor. Yani zaten EDL modda veriyor bu hatayı. Sonra da zaten cihaz hiçbir şekilde EDL moda geçmiyor tekrardan.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hayır alakası yok hocam. EDL modda rootlu romu atıp imei'de attığımızda global rom atarken ''yeterli alan yok'' uyarısı geliyor. Yani zaten EDL modda veriyor bu hatayı. Sonra da zaten cihaz hiçbir şekilde EDL moda geçmiyor tekrardan.
Siz kime yaptırmıştınız hocam?

Oyla:
Üst Alt