Redmi note 3 pro kulaklık önerisi

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Meraba arkadaşlar. Note 3 pro sahibiyim ve eski telefonum lg g2nin kulaklığını kullanıyorum fakat istedigim gibi kalite ve bası alamıyorum çok değil 70 tlye kadar kulak içi kulaklık arıyorum xiaomi nin bir çok kulaklıgı var fakat hangisiyle mutlu olurum bilemiyorum önceligim kaliteli ses ve bozulmayan bas ağırlıklı

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi piston modellerini kullanan yada başka tavsiyesi olan varmı

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Baslar çok önemli ise Piston 2.
Benim deneyimlerime göre konfor konusunda biraz sıkıntılı. Kulağı bir süre sonra rahatsız ediyor yani.
2.sırada Piston Hybrid geliyor. Baslar Piston2 kadar olmasa da tatminkar ve konforu iyi. Saatlerce kulağımda kalsa da rahatsız olmuyorum.
3.sırada ise Piston3 var. Baslarda diğerlerinden geride kalsa da konfor bakımından Hybrid'ten aşağı kalır yanı yok.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MHG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Hayri
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5
Hocam rock zircon öneririm. Bende note 3 ile kullandım. Fiyata göre performansı çok iyi.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
Rn3 pro kullanıyorum piston 3 var gayet memnunum baslar iyi, hatta film izlerken rüzgar sesini arka plan sesini çok iyi duyabiliyorsunuz

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

srcn09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
3
Redmi Note 3 Pro telefonum ile Xiaomi Hybrid kulaklık kullanıyorum çok memnunum n11.com üzerinden aldım gearbest ile çok fiyat farkı yoktu beklemek istemedim. Aşırı müzik dinleyen biri değilim ama sesi bassı tizi oldukça hoşuma gitti.

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Rock zircon Türkiye de bulamadım yok galiba satışı. Piston 3ü aliexpreste 7.50 dolara buldum normalde aliexpres çok uygun gelmiyo bana ama 25 tl civarına uygun geldi ve alıp almamakta kararsızım bide 1aya yakın beklemek istemiyorum. Hybrid ve piston modelleri arasındayım tasarım olarak piston daha hosuma gitti hepsi burada da ikiside 80 lira civarı aliexpresten sipariş vermem mantıklımı orijinallik ve sorunsuz çalışması konusunda

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Rock zircon Türkiye de bulamadım yok galiba satışı. Piston 3ü aliexpreste 7.50 dolara buldum normalde aliexpres çok uygun gelmiyo bana ama 25 tl civarına uygun geldi ve alıp almamakta kararsızım bide 1aya yakın beklemek istemiyorum. Hybrid ve piston modelleri arasındayım tasarım olarak piston daha hosuma gitti hepsi burada da ikiside 80 lira civarı aliexpresten sipariş vermem mantıklımı orijinallik ve sorunsuz çalışması konusunda
Bulduğunuz kulaklık sahte. Bu fiyata almanız mümkün değil. Bu cihazların çok fazla sahtesi var. Bana soracak olursanız Aliexpress yerine daha güvenli olan Banggood, GeekBuying, GearBest gibi siteleri tercih etmenizi tavsiye ederim.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Banada öyle geldi bu kadar düşük olamaz çünkü teşekkür ederim araştırıp alcam en kısa zamanda

srcn09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
3
Gearbest'den Hybrid kulaklık aldım çok memnunum tavsiye ederim aşırı müzik kulağı olan biri değilim ama ev sinema sisteminde müzik dinliyormuş hissi uyandırdı , dışarıdan ses hiç gelmiyor ve sesler çok tok

Üst Alt