- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- RM Note 3Pro
- Meslek
- İtfaiyeci - Makina Teknisyeni - Makina Ressamı
- Konular
- 3
Arkadaşlar bu olay başıma geldi çözemiyorum. Telefon bu hale nasıl geldi en ufak bir fikrim yok. Ocak ayında cihaza imei atmıştım global romu flashlamıştım ve tüm işim bitmişti Ocak ayından beri bu şekilde kullanıyordum hiçbir sorun sıkıntım yoktu taki 2-3 gün öncesine kadar. Telefonu bir kenara koydum 2-3 saat dokunmadım 2-3 saat sonra elime aldığımda telefon açık değildi, şarj bitmiştir deyip şarja taktım vaziyet bu haldeydi. Bu arada telefon ile kimsenin uğraşmadığına eminim ortalıkta falan değildi yani.
Aşağıda anlattığım yöntemleri denedim ne yaptıysam çözemedim şu an telefon hala aynı halde duruyor. Şarj ya da USB olarak PC'ye bağladığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor hiçbir şeye tepki vermiyor fastboot moda falan geçmiyor. Aşağıdaki yöntemlerden sonra da değişen bir şey olmadı sadece artık telefonu PC 900E (COM6) olarak görüyor.
Şurada anlatıldığı şekilde deepflash kablosu yaptım fakat bir şey değişmedi;
Ardından şurada gösterilen;
Sizce ne olmuş olabilir, nasıl kurtarabilirim yani donanımsal bir sorun mu, onarılabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim, hayırlı günler.
Aşağıda anlattığım yöntemleri denedim ne yaptıysam çözemedim şu an telefon hala aynı halde duruyor. Şarj ya da USB olarak PC'ye bağladığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor hiçbir şeye tepki vermiyor fastboot moda falan geçmiyor. Aşağıdaki yöntemlerden sonra da değişen bir şey olmadı sadece artık telefonu PC 900E (COM6) olarak görüyor.
Şurada anlatıldığı şekilde deepflash kablosu yaptım fakat bir şey değişmedi;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ardından şurada gösterilen;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
işlemin aynısını yaptım, pc cihazı gördü 9008 olarak. O ara miflash ile kenzo global romu attım ama hiçbir değişiklik olmadı hala aynı kırmızı ışık yanıp sönüyor, PC cihazı 900E olarak görüyor artık.Sizce ne olmuş olabilir, nasıl kurtarabilirim yani donanımsal bir sorun mu, onarılabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim, hayırlı günler.