- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- RedmiNote 9 PRO
- Konular
- 28
Cihaz Redmi Note 3 Pro voLTE için girdim bir yola, adb üzerinden yazılması gerekiyormuş kodların lakin adb programını kurmama ragmen uygulamasını bulamadım, cmd üzeriden yazdım ben de fark eder mi? (Yoksa zaten öyle mi olması gerekiyor? Ben adb'yi cmd gibi ayrı bir komut sistemi zannediyorum.)
Cihaz rootlu, usb hata ayıklamasını açıp bilgisayara bağladım, cmd'yi açıp sırasıyla;
adb devices
adb shell
su (telefondan izin verdim root yetkisine.)
setprop sys.usb.config diag,adb
son komuttan sonra bilgisayara bağlama bildirim sesi geliyor telefondan, ardından bu konuda belirtilen Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme 5. adımdaki Qpst programını çalıştırıyorum, lakın program cihazı görmüyor, sebebi portun açılmamış olması mı?
Eğer değilse nasıl açabilirim, yoksa ben mi programların kurulumunda adımlarda vs. bir hata yaptım? Bir de fotoğraf koyayım konuyla ilgili.
Cihaz rootlu, usb hata ayıklamasını açıp bilgisayara bağladım, cmd'yi açıp sırasıyla;
adb devices
adb shell
su (telefondan izin verdim root yetkisine.)
setprop sys.usb.config diag,adb
son komuttan sonra bilgisayara bağlama bildirim sesi geliyor telefondan, ardından bu konuda belirtilen Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme 5. adımdaki Qpst programını çalıştırıyorum, lakın program cihazı görmüyor, sebebi portun açılmamış olması mı?
Eğer değilse nasıl açabilirim, yoksa ben mi programların kurulumunda adımlarda vs. bir hata yaptım? Bir de fotoğraf koyayım konuyla ilgili.