Yardım Redmi Note 3 Pro Diag Portu Açma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Cihaz Redmi Note 3 Pro voLTE için girdim bir yola, adb üzerinden yazılması gerekiyormuş kodların lakin adb programını kurmama ragmen uygulamasını bulamadım, cmd üzeriden yazdım ben de fark eder mi? (Yoksa zaten öyle mi olması gerekiyor? Ben adb'yi cmd gibi ayrı bir komut sistemi zannediyorum.)

Cihaz rootlu, usb hata ayıklamasını açıp bilgisayara bağladım, cmd'yi açıp sırasıyla;

adb devices
adb shell
su (telefondan izin verdim root yetkisine.)
setprop sys.usb.config diag,adb

son komuttan sonra bilgisayara bağlama bildirim sesi geliyor telefondan, ardından bu konuda belirtilen Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme 5. adımdaki Qpst programını çalıştırıyorum, lakın program cihazı görmüyor, sebebi portun açılmamış olması mı?

Eğer değilse nasıl açabilirim, yoksa ben mi programların kurulumunda adımlarda vs. bir hata yaptım? Bir de fotoğraf koyayım konuyla ilgili.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    117,3 KB · Görüntüleme: 29

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver'ları yüklediniz mi?

Hocam tam olarak hangi driver'lardan bahsediyorsunuz? voLTE konusundaki driver'lar ise onları yükledim, lakin cihaz için farklı driver'larsa bilmiyorum, verebileceğiniz kaynak, link vs. varsa size zahmet verir misiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cantara hocam baktım port açılmış lakin Qpst programı portu görmüyor.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Driver'ları aygıt yöneticisinden kontrol edebilirsiniz hocam. Eğer driver sorununuz yoksa QPST programını açtığınızda port sekmesi ile işlem yapabilirsiniz ancak yapacağınız işlemin riskli olduğunu, partisyonları bozmanız halinde cihazınızı hiç kullanamayacağınızı belirteyim. Yeterli tecrübeniz yoksa bence hiç başlayıp risk almayın.

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver'ları aygıt yöneticisinden kontrol edebilirsiniz hocam. Eğer driver sorununuz yoksa QPST programını açtığınızda port sekmesi ile işlem yapabilirsiniz ancak yapacağınız işlemin riskli olduğunu, partisyonları bozmanız halinde cihazınızı hiç kullanamayacağınızı belirteyim. Yeterli tecrübeniz yoksa bence hiç başlayıp risk almayın.

Anlıyorum hocam, bu konuda yeterli bilgim olmadığından dediğiniz gibi risk almak gereksiz. Yardımınız için teşekkür ederim, konuyu kilitleyebilirsiniz.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt