- Adım
- özer
- Cihazım
- redmi note 3
- Konular
- 28
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildirim panelini temalardaki kişiselleştirme seçeneklerinden durum çubuğunu seçerek değiştirebilirsiniz.
Onun dışında miui rom çıplak androidten her anlamda daha gelişmiş bir romdur, bunu uzun zaman lg kullanmış ve piyasadaki birçok custom romu denemiş biri olarak söylüyorum, naçizane tecrübelerim.
Yazılım desteğine gelince ben mi4 kullanıyorum, resmi siteden geliştirici/beta rom kurulu ve haftalık güncelleme alıyor(son dönem android M ye geçiş olacağı için güncelleme verilmiyor) Eşimde bilmem kaç yıl önce çıkan mi3 modeli var miui v5 ile başlamıştı, sırasıyla v6 ve v7 güncellemesi aldı, piyasadaki birçok telefonla hala aşık atıyor, yazılım olarak geride kalmadı yani.
Redmi note 3 için türkçe barındıran resmi rom şu an yok sanırım, fazla bilgim yok yanlış birşey söylemek istemem, ama yakında gelecektir diye düşünüyorum, bu sorunlar türkiyeye resmi giriş yapmadığı için yaşanıyor, ama resmi olarak girdimide fiyatlar iyice yükselecek...
Neyse, özetle telefonu ingilizce kullanmak zorundada kalsam, miui romdan vazgeçmem.
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende telefonu ingilizce kullanıyorum hocam yoksa kamera sıkıntılı oluyor.
ama ne bileyim insan sıkılıyor aynı arayüz aynı arayüz. ben şimdilik bu işi askıya alayım telefonu brick etmeyelim bir de.