Yardım REDMİ NOTE 3 HİÇBİR ŞEKİLDE ROM YÜKLENMİYOR!!!

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
merhabalar arkadaşlar telefonum 16 gb mtk işlemcili redmi note 3 .telefon dili ingilizce ve 7.2.3 stable rom var amacım telefonu türkçe yapmak telefonu alalı 2 hafta oldu geldiği ilk gün rom atmayı denedim olmadı ben bootloader kaynaklı olduğunu düşündüm ve bootloader başvurusu yaptım dün mesaj geldi açayım dedim %50 hatası aldım forumdaki arkadaşların karşılaştığı sorunlar karşısında uyguladıkları adımları uyguladım olmadı,telefonun içinde updater ile manuel ile yükleyeyim dedim bu sefer couldn't verify device hatası aldım. Escobar1945 bana canlı destek verdi tüm işlemleri teker teker yaptım rom yüklemeye çalışırken ses azaltma tuşuna basılı tutup kabloyu pcye bağlıyorum ama telefon fastboot modunda açılıyor ve spflash toolda kırmızı bar gelmiyor bu işlemi farklı pclerde denedim değişen birşey yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

• 20160430_142322-1.jpg
    20160430_142322-1.jpg
    903,2 KB · Görüntüleme: 45
  • gdg.png
    gdg.png
    220,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2016-04-20-18-06-13_com.android.settings.png
    Screenshot_2016-04-20-18-06-13_com.android.settings.png
    159,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2016-04-29-21-37-51_com.cpuid.cpu_z.png
    Screenshot_2016-04-29-21-37-51_com.cpuid.cpu_z.png
    210 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2016-04-30-00-15-20_com.android.updater.png
    Screenshot_2016-04-30-00-15-20_com.android.updater.png
    83,3 KB · Görüntüleme: 45

formalist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Geliştirici seçenekleri USB hata ayıklama aktif mi bir kontrol edin, hatta usb ön yüklemeyide aktif edin. ek olarak telefonu ses kısma tuşuna basmadan kabloyu takmayı deneyin.

CPU-Z görüntünüzde snapdragon işlemci olduğu yazıyor... sp flash tool o işlemcili versiyonda çalışmaz benim bildiğim.. sizin modeliniz redmi note 3 pro, bu model üzerinden ilerleyin..

Oyla:

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçenekleri USB hata ayıklama aktif mi bir kontrol edin, hatta usb ön yüklemeyide aktif edin. ek olarak telefonu ses kısma tuşuna basmadan kabloyu takmayı deneyin.

CPU-Z görüntünüzde snapdragon işlemci olduğu yazıyor... sp flash tool o işlemcili versiyonda çalışmaz benim bildiğim.. sizin modeliniz redmi note 3 pro, bu model üzerinden ilerleyin..
telefon 16 gb mtk işlemcili modeli hocam usb hata ayıklamayı açtım değişen birşey yok

Oyla:

formalist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Global sürüm yüklü gördüğüm kadarıyla, dil ayarlarında türkçe seçeneği kontrol etmişsiniz dir diye düşünüyoum ama varlığından da emin değilim tabi.

Oyla:

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global sürüm yüklü gördüğüm kadarıyla, dil ayarlarında türkçe seçeneği kontrol etmişsiniz dir diye düşünüyoum ama varlığından da emin değilim tabi.
sadece çince ve ingilizce var hocam

Oyla:

formalist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
CPU-Z hatalı göstermiş o halde.. Bence sizin driverlarla ilgili probleminiz var gibi görünüyor.

Windows 32 bit ise

64 bit ise

uygulamayı indirerek sistemdeki tüm telefonlarla alakalı sürücüleri kaldırın, alttaki resimdeki listeden telefon ile alakalı olan sürücüleri seçip sağ tıklayıp uninstall diyerek..

Forumdanda bootloader kilidi kapalı dahi olsa yüklenen romlardan birini dene, olmazsa sonra bakalım hocam.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:
Üst Alt