Yardım Redmi Note 3 Çekmeme ve Ses Gitmemesi

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Arkadaşlar merhaba. elimde rn3 telefon var telefondan gayet memnunum fakat bikaç sorunu dışında. son zamanlarda fazlaasıyla arttı canımı sıkmaya başladı. her telefon görüşmemde karşı taraf "alo alo sesin gelmiyor" diyor. her aramadan böyle. yaklaşık 2-3 saniyelik kesinti oluyor. günde 10 - 15 kere konuşma yapıyorum hepsinde durum aynı. telefon gayet güzel çekiyor, çekmesinde sıkıntı yokondan eminim. bir diğer sorunsa internet bağlantısında. mesela whatsapptan bir şey yazıyorum bir türlü mesaj iletilmiyor saat işaretinde bekliyor 5-10 saniye sonra iletiliyor ve sonra normale dönüyor. buda çok sık olmaya başladı. sanki telefonun data gönderiminde sıkıntı var gibi. sizce yazılımdanmıdır yoksa donanımsal bir arızamıdır ne önerirsiniz ? rn3 kullanan arkadaşlarda böyle sıkıntılar varmı acaba ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Böyle durumlarda temiz bir yeniden kurulum yapıp hiçbirşey yüklemeden denemeler yapmak, sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu çözmenizi sağlar.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar ses gitmeme sotununu çözdüm. o kadar komikki :D
alışkanlık larım gereği telefonla konuşurken serçe parmağımı telefonun alt kısmına destek diye koyarım. ve bizim xiaomi rn3 telefonunda mikrofon deliği tamda benim serçe parmağımı koydugum yerde :D yani ben parmağımı oraya koydugumda sesi tamamen kesiyor millet sesin gelmiyo dediinde çekmiyor zannedip telefonu havaya falan kaldırıyordum tabi parmağım yer deiştiriyor :D bu sayede seste düzeliyormuş. şimdi parmağımı alta koymuyorum sorun kalmadı :D internet konusuna gelirsekte sanırım benim hattımda sıkıntı var. wifi de problem yaşamıyorum.

Oyla:
Üst Alt