Yardım Redmi Note 2 bölge değiştiremiyorum

hercai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım
Cihazım
redmi note 2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 9.6 | Stable 9.6.3.0 (LHMMIFD)
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, Xiaomi Redmi Note 2 kullanıyorum. Ancak cihazdaki bölgeyi bir türlü değiştiremiyorum. Bölge kısmına tıkladığımda açılıyor ancak Çince varsayılan olarak seçilmiş durumda ve farklı bir bölge gözükmüyor. Arama yerine bölge yazsam bile çıkmıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Biraz araştırdım ancak hangi adımlardan başlamam gerektiğini anlamadım.

Cihaz hakkında bilgi vermek amacıyla;
Cihaz Modeli: Xiaomi Redmi Note 2
Şu anda en güncel MIUI versiyonu olarak: MIUI Global 9.6 | Stable 9.6.3.0 (LHMMIFD)
Android Sürüm: 5.0.2 LRX22G

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Merhaba, Xiaomi Redmi Note 2 kullanıyorum. Ancak cihazdaki bölgeyi bir türlü değiştiremiyorum. Bölge kısmına tıkladığımda açılıyor ancak Çince varsayılan olarak seçilmiş durumda ve farklı bir bölge gözükmüyor. Arama yerine bölge yazsam bile çıkmıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Biraz araştırdım ancak hangi adımlardan başlamam gerektiğini anlamadım.

Cihaz hakkında bilgi vermek amacıyla;
Cihaz Modeli: Xiaomi Redmi Note 2
Şu anda en güncel MIUI versiyonu olarak: MIUI Global 9.6 | Stable 9.6.3.0 (LHMMIFD)
Android Sürüm: 5.0.2 LRX22G
yukarıda belirttiğiniz rom global. dolayısıyla bölgeyi seçebiliyor olmanız gerek. güvenlik ayarlarını kurcalamanızı öneririm. kısıtlı kullanıcı seçilmiş olabilir. forum içinde de bölge değiştirme diye aratırsanız farklı yöntemler bulma ihtimaliniz var.

Oyla:

hercai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım
Cihazım
redmi note 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yukarıda belirttiğiniz rom global. dolayısıyla bölgeyi seçebiliyor olmanız gerek. güvenlik ayarlarını kurcalamanızı öneririm. kısıtlı kullanıcı seçilmiş olabilir. forum içinde de bölge değiştirme diye aratırsanız farklı yöntemler bulma ihtimaliniz var.
Kısıtlı kullanıcı ayarları ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Kısıtlı kullanıcı ayarları ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
Bilgisayarlardaki yönetici/ kullanıcı yetkisi gibi. kullanıcı yetkisi daha kısıtlı işlemler yapar. güvenlik ayarlarında veya hesaplar kısmında olabilir. (uzun zamandır miui kullanmadığım için tam hatırlamıyorum) Bulamazsanız telefonunuzun bilgisayara yedeğini alarak sıfırlama yapabilirsiniz. (telefonun içindeki tüm şahsi verileriniz silenecektir. fotoğraf, mesaj, vb.)

Oyla:

hercai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım
Cihazım
redmi note 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarlardaki yönetici/ kullanıcı yetkisi gibi. kullanıcı yetkisi daha kısıtlı işlemler yapar. güvenlik ayarlarında veya hesaplar kısmında olabilir. (uzun zamandır miui kullanmadığım için tam hatırlamıyorum) Bulamazsanız telefonunuzun bilgisayara yedeğini alarak sıfırlama yapabilirsiniz. (telefonun içindeki tüm şahsi verileriniz silenecektir. fotoğraf, mesaj, vb.)
Hocam sizin bahsettiğiniz şey ile benim sorunum ile uzaktan yakından bir alakası yok.
Hard reset vb. atmak çözüm değil. Bölge kısmında sadece "Çin" var. Ve farklı bir ülke yok.

Az önce Orangefox'u kurmak amacıyla denedim ancak CMD ekranında fastboot yazdığımda bilgisayar cihazı bir türlü görmedi.
Amacım şu anda region_fix dosyasını cihaza bir şekilde kurmak.

Oyla:
Üst Alt