Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır kardeş yurt dışı aldın demi genelde yurt dışı olan chain modelinde 6000 mah batarya camera 50 MP ve donanım olarak ve camera olarak çe yani global cihazdan baya dahi iyi
Cevaplar için teşekkürler öncelikle. Evet cihaz yurtdışı. Yani kamera 200 yerine 50 MP. Şarj da 120 yerine 90 watt şarj olacak galiba. Rakamlar düşüyor ama endişe etmeme gerek yok mu sizce? İade etmeli miyim problem olur mu?
bu megapiksel verileri ve şarj hızı çok önemli değil bence ama %25 batarya kapasitesi daha fazla çin versiyonun ayrıca slicon carbon batarya daha gelişmiş bir teknoloji bir çok üst seviyede telefonda tercih ediliyor tâbi fiyatı da önemli ama genelde daha iyi oluyor çin versiyonları
epeyden karşılaştırıp bak, daha bilgili arkadaşlar da kıyas konusunda daha yardımcı olabilir, fiyatını da tam bilmiyorum ama bilinen şey şu Çin versiyonları daha iyi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela benim kullandığım redmi note 12 pro 5g de Türkiye için değil Çin Hindistan bölgesi için resmi olarak satılan bir cihaz ama fotoğrafta gördüğün kadar eğildi bir kaza sonucunda, elimle tekrar düzelttim şimdilik hiçbir sorun olmadan kullanıyorum gel de bu redmileri dandik sananlara anlat bunu