Yardım Redmi Note 14 Pro 5G Cihazıma Nasıl Root Atabilirim?

Mücahit Sarıer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
14 pro 5g
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 3.0.4.0.WOOTRXM
Telefon Modeli
Redmi Note 14 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese selamlar, yaklaşık 2-3 gün önce çift sim server kayıtlı HyperOS 3.0.4.0.WOOTRXM yüklü bootloader kilidi açık bir Redmi Note 14 Pro 5G Çin cihazı satın aldım. Whatsapp uygulamasına girmeye çalıştığım zaman "Devam etmek için resmi Whatsapp uygulamasını indirin" hatası ile karşılaşıyorum. Sorunu araştırdığımda gerek forumda gerek de başka platformlarda aynı sorunu yaşayan insanlarla karşılaştım. Yazılım terimleri hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama genel olarak insanların cihaza Root atıp magisk uygulaması aracılığıyla bootloader kilidini kapalı gibi gösterip kullanabildiğini gördüm. Cihazıma Root checker araccılığı ila baktığımda herhangi bir rootun yüklü olmadığını gördüm. Root atıp sonrasında magiske gerekli eklentileri ekleyerek sorunumu çözmek istiyorum fakat nasıl root atarım vs. pek bir bilgim yok. Forumda bazı arkadaşlar tarif etmişler başka konularda ama fazla teknik olduğu için pek bir şey anlayamadım. Cahilliğimi mazur görün. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı?

Üst Alt