Yardım Redmi note 14 kamera to redmi note 10 pro

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
36
Bende yd redmi note 10 pro var ön kameram eşime aldığım tr red mi note 14 pro ya göre çok fark var benim ön kamera daha iyi çekiyor gibi bunun bir ayarı var mıdır?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Ayarlar kısmında kalite var, onu yüksek yapmak dışında bir seçeneğiniz yok gibi görünüyor. Hocam yanlış anlamayın, Redmi Note serisi işlemci ve kamera konusunda vasatın üstü. Ben sürekli Note serisi kullanıyordum ta ki Mi serisinden bir cihaz alana kadar. Kamera, Ekran, İşlemci konusunda çok farklı Note serisinden. Ekran filmi varsa kontrol edin, kamera ile arasında iz, leke olabilir.

BöcekBaşı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note 10 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar kısmında kalite var, onu yüksek yapmak dışında bir seçeneğiniz yok gibi görünüyor. Hocam yanlış anlamayın, Redmi Note serisi işlemci ve kamera konusunda vasatın üstü. Ben sürekli Note serisi kullanıyordum ta ki Mi serisinden bir cihaz alana kadar. Kamera, Ekran, İşlemci konusunda çok farklı Note serisinden. Ekran filmi varsa kontrol edin, kamera ile arasında iz, leke olabilir.
Almış bulunduk artık üstad idare edelim olmazsa

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Almış bulunduk artık üstad idare edelim olmazsa
Gerçekten güzel bir deneyim yaşamak istiyorsanız Note serisinden başka bir cihaza geçmenizi öneririm. Mesela C serisi var Redmi 13C gibi, bu cihaz daha da kötü haberiniz olsun. Bende Mi14T var, babam Redmi Note 13 Pro kullanıyor. 200 MP kamerası olmasına rağmen 50 MP benim cihaz, fotoğrafı ve videoyu daha iyi işliyor. İnsanların gözünü boyamak için cihazı full+full yapıyorlar sözde ama altyapısı yok cihazın veya dandik sensör ve işlemci kullandıklarından dolayı verim alamıyorsunuz.

Üst Alt