Hocam Fas, Mısır, Fransa bir çok bölge değişim yaptım olmadı, ilk kez bu tür karşı karşıya geldim, sanki telefon tamamen serveti kapatmış gibi oldu Google play sistem güncellemesi bile indirmiyor TR cihaz garantilidirTelefonun bölgesini mısır yaparak tekrar dener misiniz
rom türkiye rom olunca ne yapsak boş anladığım bu,bende bölge değiştim vs işe yaramadı garantili telefon almakta iş değilmişHocam Fas, Mısır, Fransa bir çok bölge değişim yaptım olmadı, ilk kez bu tür karşı karşıya geldim, sanki telefon tamamen serveti kapatmış gibi oldu Google play sistem güncellemesi bile indirmiyor TR cihaz garantilidir
daha iki üç aylık redmi not 14 üm biraz eskisin birine hediye ederiz, geçeriz birine ve tiksindirdi artık beni ,yıllardır bunu kullandım bu markayı, artık gözümde çöp oldu.Kanka xiaomi bitti yani artık Samsung a geçince anladım ben
Bana da aynisi oldu hala gelmedi canımı sıkıyorEvet başlıktada yazdığım gibi sık sık güncelleme gelmişmi diye bakıyorum fakat hala güncelleme gelmedi. Bu konu hakkında ne yapabilirim?
Hocam ayrımcılık tek bize değil, adamlar kendi ülkesine en erken sürümü veriyor doğal olarak. tr romları hem daha geç sürüyorlar piyasaya hem de güncelleme sunucuları diğer markalara göre çok yavaş. Ben genellikle garantili olmayan yurtdışı cihazlarıma ilk aldıktan mutlaka global rom kurdurduyorum ki güncellemeler hem daha hızlı gelsin hem de daha performanslı çalışsın. Ama dediğim gibi güncelleme hala gelmeyen cihazınız garantiliyse yetkili servisine götürün derim. Sonuçta çok uzun bir işkem değil altı üstü sıfırdan işletim sistemi yükleyecekler.değerli hocam redmi 13 ve note 14 4g bende de aynı telefonlar var ve ikisi de Tr ürünü ve romları tr rom redmi 13 e gelmişti hyperos 2 ama not14 e gelmedi kafamı yormayacağım artık gelmezse canı cehenneme, başka markaya gececeğim.ben ki yıllardır sanırım note 2 den beri hemen hemen hepsini aldım artık sempatim kalmadı bu markaya.Özellikle Türkiye'ye bu ayrımcılık niye bu çinliler neden bize değer vermiyor fabrika kurmuş yazılımı veremiyor.
aynen katılıyorum size,bende çok pişman oldum kapısından geçmem bir daha bu xiaomi redmi zart zurt telefonlarının.Hakkımı da ayrıca haram ediyorum son kuruşuna kadar.O kadar pişman oldum ki aldığıma anlatamam. Millet Android 16 ya hazırlanıyor biz hala Android 14 hyper OS 1.0.6.0 da kaldık ve bu telefon en son çıkan telefonlar arasında Avrupa'ya ve Çin e güncelleme veren rezil bir marka Türkiye'de 0 hizmet git samsung al kafan rahat olsun xiaomi pişmanlıktır