Yardım Redmi Note 13 Pro Plus Telefonuma güncelleme gelmiyor

ozanbabatra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozn
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
1
Merhabalar herkese. Yaklaşık 3 ay önce yurtdışından aldığım telefonuma güncelleme gelmiyor telefonu aldığımda hyperos yüklü değildi. Mi firm den hyperos 1.0.5.0 unomixm güncellemesi indirdim, elle kurdum. Bugünlerde hyperos 2 güncellemesi gelmiş hemen hemen herkese önce Xiaomi topluluğundan hyperos beta testine katıldım. Testi geçtim bölgeyi Fas yaptım yine de güncelleme gelmedi. Hyperos 2 sürümünü mi firm den indirdim. Ama bir türlü kuramadım güncelleme doğrulanmıyor hatası alıyorum. Cihaz global bu arada yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-10-21-40-11-520_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-02-10-21-40-11-520_com.android.settings.jpg
    225,9 KB · Görüntüleme: 54

ozanbabatra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozn
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence fake rom olabilir....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya global ile kandirilmis telefon guncelleme Almiyordur ama bilen yazsin yinede
Romun fake olup olmadığını kontrol edebilme şansım varmı ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihazlara yazılımsal imei işlemi yapıyoruz güncelleme yapmaya devam ediyor.

byataman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
By Ataman
Cihazım
RN 13 Pro+ 5G
Konular
0
Merhabalar herkese. Yaklaşık 3 ay önce yurtdışından aldığım telefonuma güncelleme gelmiyor telefonu aldığımda hyperos yüklü değildi. Mi firm den hyperos 1.0.5.0 unomixm güncellemesi indirdim, elle kurdum. Bugünlerde hyperos 2 güncellemesi gelmiş hemen hemen herkese önce Xiaomi topluluğundan hyperos beta testine katıldım. Testi geçtim bölgeyi Fas yaptım yine de güncelleme gelmedi. Hyperos 2 sürümünü mi firm den indirdim. Ama bir türlü kuramadım güncelleme doğrulanmıyor hatası alıyorum. Cihaz global bu arada yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Aynısı başıma geldi 1.0.5 sürümünden 1.0.9 sürümüne geçerken başıma geldi, aynı şekilde mi firm dosya indirip manuel yükleme yaptığımda hata veriyordu.

Çözümü şu şekilde yaptım Ayarlar / ek ayarlar / bölgeyi Fas olarak değiştiriyorsunuz, güncellemeleri kontrol edin OTA üzerinden güncelleme geliyor. Bölge Türkiye'de oldu mu güncelleme gelmiyor bunu fark ettim.

ozanbabatra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozn
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı başıma geldi 1.0.5 sürümünden 1.0.9 sürümüne geçerken başıma geldi, aynı şekilde mi firm dosya indirip manuel yükleme yaptığımda hata veriyordu.

Çözümü şu şekilde yaptım Ayarlar / ek ayarlar / bölgeyi Fas olarak değiştiriyorsunuz, güncellemeleri kontrol edin OTA üzerinden güncelleme geliyor. Bölge Türkiye'de oldu mu güncelleme gelmiyor bunu fark ettim.

Denedim dostum olmadı

Üst Alt