Yardım Redmi note 13 pro plus esim sorunu

Haciabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gencay
Cihazım
Amazfit verge
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.5.0.UNOΜΙΧΜ
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayin konu açılmışsa da göremedim cihazim note 13 pro plus 5g direnc kayıtlı cin cihazi üzerinde fake rom kurulu os sürümü 1.0.5.0.UNOΜΙΧΜ esim hatasi alıyorum kisacasi firsty diye hi esim uygulamasi var uygulama uzerinden bana esim icin kod veriyor manuel ekle seceneginden kodu yapıştırıyorum ama eklemeyorum hata ekranı geliyor ve cihazi yeniden baslat uyarisi aliyorum konu hakkinda bilgisi olan varmi yada bu sorunla karsilasmis olupta çözen bi arkadaş varsa yardimlarini rica ediyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Haciabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gencay
Cihazım
Amazfit verge
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hyper os sürümü ne guncelleme gelmişti güncelleme yaptim bı sorun olusmadi 1.0.3.0.UNOΜΙΧΜ den 1.0.5.0.UNOΜΙΧΜ bu sürüme guncelleme yapti. Bazı arkadaşlar fake rom var ise güncelleme almaz yazıyolar benim güncelleme aldi baska bi konuda getprops diye bi uygulamadan uzerinde fake rom olup olmadigini sorgulayabilirsiniz yazmis ben indirdin kurdum ve sonuç olarak uzerinde orjinal rom kurulu yazıyor
Baska bi konuda ise
Bu site üzerinden arka kapakta yazan imei nosu yazip ogrenebilirsin yazmis ona sorguladıgimda ise
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi global sürümünü resmi olarak yetkilendirilmiş kanallardan satın alın hatasi alıyorum ben simdi neye göre kime göre hareket edicem. Cihazımda fake rommu var yoksa global mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-17-19-44-51-844_com.erdils.getprops.jpg
    Screenshot_2024-11-17-19-44-51-844_com.erdils.getprops.jpg
    213 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000004958.jpg
    1000004958.jpg
    246,7 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:
Üst Alt