Yardım Redmi Note 13 Pro Plus BL kilidi

msb_bks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musab
Cihazım
Redmi 13 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 15 hyperos 2 global rom
Telefon Modeli
Redmi 13 pro plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Elimde Xiaomi Redmi Note 13 pro plus 5g var ve icinde global rom yüklü rom degistirmek için her gun hem pc den hemde xiaomi topluluğundan deniyorum ve hic bir şekilde açamıyorum global rom dan rusya yada Çin rom una gecmek istiyorum

Lahmacun47

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
6
Kanka HyperOS'den sonra baya zorlaştı bi senin için video falan ararım bide bence çin romuna geçme çünkü Türkçe dil desteği yok ve daha zorlu işlem lazım

Oyla:

Lahmacun47

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
6
Elimde Xiaomi Redmi Note 13 pro plus 5g var ve icinde global rom yüklü rom degistirmek için her gun hem pc den hemde xiaomi topluluğundan deniyorum ve hic bir şekilde açamıyorum global rom dan rusya yada Çin rom una gecmek istiyorum
NOT:VERİLERİ YEDEKLE Kanka araştırdım hergün yapma sıfırlanabilir süreç 1 kere yap sonra 1 hafta bekle (şart değil ama garanti olsun)NOT: XİAOMİ HESABI VE BÖLGEN GLOBAL OLMALI
Sonra onaylanınca mi kilit durumunda (geliştirici seçenekleri) başvuru yaptığın hesapla giriş yap ve başarılı olması lazım sonra Mi Unlock Toolun en son Sürümünü indir ve cihazı fast boota al sonra PC ye bağla sonra yine aynı hesapla gir ve Unlock tuşuna bas Sonra sana 168 saat diyecek(1 hafta) (tabii değişebilir bu süre) BU SÜREDE HİÇ BİŞİ YAPMA SÜREÇ GİTMESİN DİYE sonra süre bitince yine Unlock de kilit açılır ama veriler gider ROM kısmı: Cihazın kod adı "zircon" ve mi flash toplu indir sonra en son sürüm Rusya romu indir (çin çok daha zor) tgz. uzantılı olması lazım (Emin değilim) geri kalanı da internetten bak NOT:Clean secenegini seç CLEAN AND LOCK BOOTLOADER İ SİLER (CLEAN DEDİĞİNDE YİNE VERİLER SİLİNİR)

Oyla:
Üst Alt