- Adım
- Recep
- Cihazım
- redmi note 9s
- Konular
- 4
hocalarım selamlar üniversiteye gideceğim için telefonuma erkenden imei attırmıştım, il değişince ve mobil veri kullanmaya başlayınca farkettim ki internetim sürekli yavaşlıyor şebekem full çekmesine rağmen, LTE öncelikli seçili ve 4.5g kutucuğunu da görüyorum fakat internetim sürekli 1mbps'lere düşüyor ve çok sık yaşanıyor bu durum mobil veriyi pcye bağlamak istediğimde oyuna girdiğimde 1300ms ping alıyorum. Ki sadece oyunda değil sosyal medyam sınırsız olmasına rağmen sıkıntı yokken bir anda donuyor (çünkü internetim yavaşlıyor) yani bu durum çok sık yaşanıyor acaba bu telefondan mı kaynaklı emin değilim. Çünkü oda arkadaşlarımda aynı operatör onlar sorun yaşamazken ben sorun yaşıyorum. Normal hızım ortalama 8mpbs iken ki bazen şımartım 20 küsür mpbsleri görüyorum fakat sürekli dediğim gibi düşüş yaşıyorum. bir telefoncuya sordurttuğumda direnç atılırken nv dosyasını bozmuş olabilirler dedi pek anlamadım bu durumda ne yapabilirim bu sorunu nasıl çözebilirim? internetim var ama kullanamıyorum.