Cihazındaki rom'un fake olup olmadığını biliyomusun ?Redmi Note 13 Pro + (Global) Bl kilit açma Miuı 14 yeni aldım hyper os güncelleme yapmadım nasıl kilit açıp root atabilirim?
O zaman play storeden Xiaomi community uygulamasını indir, mi hesabın ile giriş yap, sırasıyla sağ alttan me > ayarla > bölgeyi değiştir kısmından global seç. Uygulamaya çık gir yap.tekrar sağ alttan me kısmına gel, önyükleyici kilidi aç kısmına tıkla ordan başvuru yapEvet fake değil global sürüm aldım arkasında ce belgesi var birde hyper OS güncelledim zaten
Redmi Note 13 Pro + (Global) Bl kilit açma Miuı 14 yeni aldım hyper os güncelleme yapmadım nasıl kilit açıp root atabilirim?
Dediğiniz gibi yaptım hesabın 30 günlük olmasını bekleyeceğim malesefO zaman play storeden Xiaomi community uygulamasını indir, mi hesabın ile giriş yap, sırasıyla sağ alttan me > ayarla > bölgeyi değiştir kısmından global seç. Uygulamaya çık gir yap.tekrar sağ alttan me kısmına gel, önyükleyici kilidi aç kısmına tıkla ordan başvuru yap
Cihazındaki rom'un fake olup olmadığını biliyomusun ho
Hocam merhaba bende aynı cihaz var ama etiket çin yazılı bootloder açtım büyük ihtimalle fake global rom var nasıl yapabilirim acaba.Cihazındaki rom'un fake olup olmadığını biliyomusun ?