Yardım Redmi Note 13 pro+ china BL kilidi

TFS_LIXIRI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nisa
Cihazım
note 8 2021
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.1.0.UNOMIXM
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro+ China
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam hocalarim elimde redmi note 13 pro+ cin model var aldigim arkadas bootloader acmadan hyperOs v1.0.1 Global yuklemis. Elimde Cin bolgeli hesap var fakat hesabi baglarken system is upgrading please try agaain later diyor bu linkteki bypass i denedim settings i de dogrusuyla degistirdim hala Request parameter error (10000) hatasi veriyor bi cozum bulamadim yardimci olabilirseniz mutlu olurum iyi forumlar

TFS_LIXIRI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nisa
Cihazım
note 8 2021
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin hesabı nerde buldun
bi arkadas odunc verdi hocam
fakat sonradan farkettim ayarlarda HyperOS 1.0.1.0.UNOMIXM yaziyor fakat hardware infoyu indirdigimde gordumki HyperOS 1.0.1.0.UNOMIXN rom varmis aldik basimiza fake rom belasini nasil halledilir bilen varmi yardimci olursaniz sevinirim

Oyla:

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
13
fakat sonradan farkettim ayarlarda HyperOS 1.0.1.0.UNOMIXM yaziyor fakat hardware infoyu indirdigimde gordumki HyperOS 1.0.1.0.UNOMIXN rom varmis aldik basimiza fake rom belasini nasil halledilir bilen varmi yardimci olursaniz sevinirim
Hocam aynisi başıma geldi bende telefonu satıp bootloader kilidi acik bi cihaz aldm

Oyla:

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
3
Yetkili hesap lazım. Forumdaki bazı arkadaşlar ücretli destek veriyorlardı. Yetkili hesapla istediğiniz romu ardından modem flashlayip fake romdan kurtarıyorlar. 400-600 arası değişiyor galiba fiyatlar. Ücretsiz biçimde imkan yok değiştiremezsiniz.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım