Soru Redmi Note 13 Pro Bootkilidi?

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Bilgiler hep parça parça olduğundan kafam karıştı.
Bu cihazın hiçbir şekilde kilidi açılmıyor mu ? yoksa sadece Çin modellerinin mi kilidi açılmıyor?

Global satılan cihazlarda durum nedir? onlarda kilit açılmama gibi durum var mı?

Ve yeni çıkan hangi Xiaomi modellerin kilidi açılabiliyor?
Teşekkürler

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Benim redmi note 13 pro 5g global yurtiçi, satın aldıktan 2 hafta sonra bl açtım , hyperos 2 gelince bakalım nolacak

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim redmi note 13 pro 5g global yurtiçi, satın aldıktan 2 hafta sonra bl açtım , hyperos 2 gelince bakalım nolacak
kimden ve nereden aldınız hocam. Şimdi alsam boot kilidi açabilir miyim? alıp elde patlaması var.Fake rom hint rom vs bunlar çekilecek çile değil. Hyper os 2 'yede gerek yok.Boot kilidi açılsın aosp vs dönerim

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Mi store dan aldım bizzat kendim gidip aldım, almamın sebebi, miui desteğini kestiginde aosp yükleyip uzun süre daha telefonu kullanabilmek, ayrıca reklam engelleyici yüklüyorum, bazı özelleştirmeleri yapıyorum gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi store dan aldım bizzat kendim gidip aldım, almamın sebebi, miui desteğini kestiginde aosp yükleyip uzun süre daha telefonu kullanabilmek, ayrıca reklam engelleyici yüklüyorum, bazı özelleştirmeleri yapıyorum gibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gereksiz pahalı. O fiyata Redmagic 9 satılıyor yurtdışı .
Geri döneyim dedim Xiaomi ekosistemine ama artık dönülmez hal almış.Bakalım f/p birşeyler çıkarsa alırız cihaz.

Netscout

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
3
Kesinlikle Xiaomi ekosistemi bitmiştir. Bu kadar zor mu? Gelen bootloader unlock taleplerine cevap vermek, hergün bir sonraki güne atıyor. Xiaomi ekibinden birileri varsa bu yazdıklarımızı dikkate alsınlar.

Madem bootloader açmaya izin vermiyorsunuz. Bari kendi orijinal romlarınız arasında geçiş yapalım. Bana ses kaydı gerekiyor örneğin buda sadece Endo - hindistan romlarında var. Ben global kullanmak istemiyorum. Yada globale " mi arama ve kişileri getirin"

Teşekkürler.

Üst Alt