Yardım Redmi Note 13 pro 5g kendi kendine kapanma sorunu

ali çetiner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
mi5
Konular
3
Selamlar...
Yurtdışı olarak çin menşeili bir Redmi Note 13 pro 5G cihazım var. fake MİUİ leri atladık,dün akşam HYPER OS Global 1.0.17.0.UNRMIXM sahiptim.Bende Mi flash Tool la 2.0.2 global sürüme flashladım.Ancak telefon kendi kendine kapanmaya başladı.Üzerine tekrar OS 2.0.3.0 VNREUXM Avrupa sürümünü flashladım...Telefonum hala kendi kendine kapanmaya devam ediyor.
Ne yapmalıyım? En azından eski sürümüm olan HYPER OS Global 1.0.17.0.UNRMIXM a nasıl geri dönebilirim.Tüm iletişimim kesildi.acilen yardımlarınızı rica ediyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidi açık ise kendiniz eski sürümü yükleyebilirsiniz.

ali çetiner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi açık ise kendiniz eski sürümü yükleyebilirsiniz.
Yine Mi Tool Flshle yükleyebilirim dimi? ben EEA sürümü olduğu için üzerinde tereddüt etmiştim.Çok teşekkür ederim.

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Selamlar...
Yurtdışı olarak çin menşeili bir Redmi Note 13 pro 5G cihazım var. fake MİUİ leri atladık,dün akşam HYPER OS Global 1.0.17.0.UNRMIXM sahiptim.Bende Mi flash Tool la 2.0.2 global sürüme flashladım.Ancak telefon kendi kendine kapanmaya başladı.Üzerine tekrar OS 2.0.3.0 VNREUXM Avrupa sürümünü flashladım...Telefonum hala kendi kendine kapanmaya devam ediyor.
Ne yapmalıyım? En azından eski sürümüm olan HYPER OS Global 1.0.17.0.UNRMIXM a nasıl geri dönebilirim.Tüm iletişimim kesildi.acilen yardımlarınızı rica ediyorum.
HyperOS 2 telefona HyperOS 1 modem attığınız için uyumsuzluk yapıyor. HyperOS 2'de illa kalmak istiyorsanız birkaç güne India HyperOS 2 çıkacak deniyor onu bekleyin veya Xiaomi.eu HyperOS 2 yükleyin, onun dışında sürüm düşünmeniz lazım. Sürüm düşürme bende hata verdi bende de aynı cihaz var sizin durumunuza düşmüştüm, bu cihazı kullanmak güvenlik riskleri yaratabilir felan dedi kuramadım, siz deneyin belki sizde işe yarar illa sürüm düşürecekseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine Mi Tool Flshle yükleyebilirim dimi? ben EEA sürümü olduğu için üzerinde tereddüt etmiştim.Çok teşekkür ederim.
Evet.

ali çetiner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
mi5
Konular
3
HyperOS 2 telefona HyperOS 1 modem attığınız için uyumsuzluk yapıyor. HyperOS 2'de illa kalmak istiyorsanız birkaç güne India HyperOS 2 çıkacak deniyor onu bekleyin veya Xiaomi.eu HyperOS 2 yükleyin, onun dışında sürüm düşünmeniz lazım. Sürüm düşürme bende hata verdi bende de aynı cihaz var sizin durumunuza düşmüştüm, bu cihazı kullanmak güvenlik riskleri yaratabilir felan dedi kuramadım, siz deneyin belki sizde işe yarar illa sürüm düşürecekseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet.
Çok teşekkür ederim. Çok mantıklı geldi ancak şimdi kontrol ettiğimde ne İndia da ,ne de xiaomi.eu da hyper os 2 yayınlanmamış daha,yada ben göremedim.bi kaç kaynaktan bakıyorum çünkü..Mecburen eski sürüme dönücem,iletişim kesilmesin diye..Artık hayırlısı bakalım

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Çok teşekkür ederim. Çok mantıklı geldi ancak şimdi kontrol ettiğimde ne İndia da ,ne de xiaomi.eu da hyper os 2 yayınlanmamış daha,yada ben göremedim.bi kaç kaynaktan bakıyorum çünkü..Mecburen eski sürüme dönücem,iletişim kesilmesin diye..Artık hayırlısı bakalım
Yayınladı hocam, ben şuan kendi cihazımda kullanıyorum.

ali çetiner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
mi5
Konular
3
Peki hocam şunu sorabilir miyim ? Bu ROM a da,global ROM da olduğu gibi modem atmak zorunda mıyım? Yoksa ,flashlayıp direkt kullanabiliyo muyuz?

muhammetsvl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammetsvl
Cihazım
Note 14 Pro
Konular
0
Hyper OS 2 deneyimleyip tekrardan MIUI 14 sürümüne geçen ben :)
Hala hazır değil bence

Orochi™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
16
Rn13Pro 5G Çin cihazlarda Hyperos 2.0 romlarda hyperos V1 ve miui14 modem dosyalarını direk kullanamazsınız yükleyince cihaz USB bağlayınca veya güç tuşuna basınca reboot eder , bu sorun için modül vermiştim ama artık gerek kalmadı çözüm aşağıda .

Linkteki dosyayı indirip
Klasore cikarin cihazın fastboot moduna alıp USB baglayin klasöre çıkardığınız dosyaların içinden windows_install_firmware_upgrade.bat dosyasını çalıştırın çin firmware ve modem yükleyince sorun çözülür

ali çetiner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
mi5
Konular
3
Peki son olarak şunu sorabilir miyim ? Kullandığınız xiaomi.EU Rom da yada İndia ROMunda da ,telefon Çin için üretildiği için Globaldeki gibi modem atmamıza gerek var mı yoksa flashladıktan sonra normal ,düz kullanabiliyor muyuz?

Üst Alt