Yardım Redmi Note 13 Pro 5G IMEI sorularım

EsatKonuklar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
Redmi Note13pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note13pro 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle herkese iyi pazarlar. Yukarıda belirttiğim gibi IMEI ile ilgili birkaç sorum var.Lütfen bilgili kişiler cevap versin.

Telefonun fake rom olduğunu düşünüyorum.Fake rom ise bunun ne gibi zararı ve faydası olur?

Telefona şu anlık sadece direnç ile kayıt yapılabiliyor, yazılım ile yapılamıyormuş ama sonra yazılımda atilabilirmis, sizce yazılımsal olarak IMEI ne zaman gelir,

Yazılımsal olarakmı sizce daha iyi direnç mi?
Ve bu işlemlerden sonra telefon sıfırlanır mi?

Direnç ile kayıt sonrası ne gibi olasılıklar var, sonrasında telefonun kullanılamayacak özellikler var mı?
Bilgi verilirse sevinirim:)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-01-11-57-56-899_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-01-11-57-56-899_com.android.settings.jpg
    218,1 KB · Görüntüleme: 183

Kumpir123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
1
Fake rom da güncelleme alamazsın. Sürüme bağlı olarak performansına bakabilirsin iyileştirmelere vs. Direnç işlemi ise telefon açılıyor ve anakart işlemi yapılıyor haliyle riskleri var. Deneyime ve işlem görülen yerin titizliği önemli. Direnç işlemi atıldığı zaman modele bağlı olarak güncelleme ve sıfırlama durumlarında imei kalabilir veya gidebilir. Araştır ve imei atılacağı zaman resmi rom yüklenmesini talep et.

Oyla:

EsatKonuklar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
Redmi Note13pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fake rom da güncelleme alamazsın. Sürüme bağlı olarak performansına bakabilirsin iyileştirmelere vs. Direnç işlemi ise telefon açılıyor ve anakart işlemi yapılıyor haliyle riskleri var. Deneyime ve işlem görülen yerin titizliği önemli. Direnç işlemi atıldığı zaman modele bağlı olarak güncelleme ve sıfırlama durumlarında imei kalabilir veya gidebilir. Araştır ve imei atılacağı zaman resmi rom yüklenmesini talep et.
Peki direnç sonrası telefondan çeşitli özellikler devre dışı kalabilir mi
Yazılımsal IMEI gelir mi sizce
Cevabınız için çok teşekkürler

Oyla:

Kumpir123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
1
Peki direnç sonrası telefondan çeşitli özellikler devre dışı kalabilir mi
Yazılımsal IMEI gelir mi sizce
Cevabınız için çok teşekkürler
Hayır, özellikler devre dışı kalmaz. Yazılımsal imei gelmez, işlemciye bağlı bir şey bu. Direnç sonrası güncelleme alıyor. Sıfırlama da imei gider, TWRP ile sıfırlama yapılır. Rica ederim

Oyla:

EsatKonuklar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
Redmi Note13pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, özellikler devre dışı kalmaz. Yazılımsal imei gelmez, işlemciye bağlı bir şey bu. Direnç sonrası güncelleme alıyor. Sıfırlama da imei gider, TWRP ile sıfırlama yapılır. Rica ederim
Teşekkürler. Tek anlamadigim şey şu. Yazılımsal IMEI niye sonradan gelmiyor. Nedenini yazmışsınız ama telfoncular sonradan gelebilir dedi. Onlar mı bilgisiz acaba?

Oyla:

Kartal4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kartal
Cihazım
Huawei
Konular
2
Yanlış bilgi olmasın ama direnç kayıtta NFC çalışmadığı durumlar oldugunu okumuştum

Oyla:
Üst Alt