Yardım Redmi note 13 pro 5g çin romu yüklemek

prield

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Note13pro5g
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Çin
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi note 13 pro 5g cihazın romu çin romu kutusundan baktığımda ama telefonda yazanı global olarak değiştirmişler cihaz zaten güncelleme almıyor diger yazıları okudum ama hic çin romu atarsak ne olacagını yazmamışsınız yada ben görmedim yeni sürüme geçemek için çin romu atsak ne olur

BatTech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Konular
0
Redmi note 13 pro 5g cihazın romu çin romu kutusundan baktığımda ama telefonda yazanı global olarak değiştirmişler cihaz zaten güncelleme almıyor diger yazıları okudum ama hic çin romu atarsak ne olacagını yazmamışsınız yada ben görmedim yeni sürüme geçemek için çin romu atsak ne olur
cihazınız güncelleme almıyorsa içinde fake rom yüklüdür. Rom değiştirmek istiyorsanız ilk önce bootloader kilidini açmanız gerekiyor

Oyla:

prield

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Note13pro5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu cihaza rom atınca şebeke gidiyormuş fake rom zaten ben araştırmadan almış bulundum sadece hindistan romu atınca gitmiyormuş ondada NFC çalışmıyor

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Hocam bu cihaza rom atınca şebeke gidiyormuş fake rom zaten ben araştırmadan almış bulundum sadece hindistan romu atınca gitmiyormuş ondada NFC çalışmıyor
Miassistantla en son global olarak guncelledim lakin şebeke gitti😀

Oyla:
Üst Alt