- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Note 13 Pro 5G
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- ROM YOK
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G cihazıma dünden beri unlock yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir şekilde unlock yapamıyorum. Tahminimce cihazım çin menşeili. Yurtdışı cihazlarda daha önce root atmıştım fakat bu cihazıma ne yaparsam yapayım root atamıyorum. Mi Flash Unlock ile denedim ;
Bu hatayı verdi. Üstüne Xiaomi Topluluk uygulamasından atmayı denedim her seferinde akşamın bir saatine yönlendiriyor ve açılmıyor.
ADB adlı uygulama ile açmayı denedim bu sefer "Flashing is not allowed in Lock State" hatasını verdi. Hiçbir türlü unlock yapamıyorum.
Unlock yapmadan root atmaya çalıştım fakat onu da bir türlü beceremedim yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.
"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold"
Bu hatayı verdi. Üstüne Xiaomi Topluluk uygulamasından atmayı denedim her seferinde akşamın bir saatine yönlendiriyor ve açılmıyor.
ADB adlı uygulama ile açmayı denedim bu sefer "Flashing is not allowed in Lock State" hatasını verdi. Hiçbir türlü unlock yapamıyorum.
Unlock yapmadan root atmaya çalıştım fakat onu da bir türlü beceremedim yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.