Yardım Redmi Note 13 Pro 5G cihazıma hiçbir şekilde root atamıyorum.

Valkz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ROM YOK
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G cihazıma dünden beri unlock yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir şekilde unlock yapamıyorum. Tahminimce cihazım çin menşeili. Yurtdışı cihazlarda daha önce root atmıştım fakat bu cihazıma ne yaparsam yapayım root atamıyorum. Mi Flash Unlock ile denedim ;

"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold"​

Bu hatayı verdi. Üstüne Xiaomi Topluluk uygulamasından atmayı denedim her seferinde akşamın bir saatine yönlendiriyor ve açılmıyor.

ADB adlı uygulama ile açmayı denedim bu sefer "Flashing is not allowed in Lock State" hatasını verdi. Hiçbir türlü unlock yapamıyorum.

Unlock yapmadan root atmaya çalıştım fakat onu da bir türlü beceremedim yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
5
hayper os güncellemesini yaptıysanız 30 günlük bir bl kilidi açma süresi var bu süreyi daha önce bl açmadığını bir xiaomi hesabından yapmanızı öneririm eğer hyper os güncellemesi almadıysa eski yöntem ile istek yollayıp mi unclock ile cihazın kilidini açabilirsiniz fakat şöyle bir durum var hyperos almış cihazların bir çoğunda bl kilidi açılmıyor yetkili hesap ile miui yükleyip bl isteği ile bl açıp twrp attıktan sonra twrp üzerinden istediğin romu kurabilirsin güncel rom yüklenmiş halde de rootunu atıp rahatça kullanabilirsin.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G cihazıma dünden beri unlock yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir şekilde unlock yapamıyorum. Tahminimce cihazım çin menşeili. Yurtdışı cihazlarda daha önce root atmıştım fakat bu cihazıma ne yaparsam yapayım root atamıyorum. Mi Flash Unlock ile denedim ;

"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold"​

Bu hatayı verdi. Üstüne Xiaomi Topluluk uygulamasından atmayı denedim her seferinde akşamın bir saatine yönlendiriyor ve açılmıyor.

ADB adlı uygulama ile açmayı denedim bu sefer "Flashing is not allowed in Lock State" hatasını verdi. Hiçbir türlü unlock yapamıyorum.

Unlock yapmadan root atmaya çalıştım fakat onu da bir türlü beceremedim yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.

Hyperos bl açmak baya zahmetli
Hesabınızı xiaomi community uygulamasında aktif kullanın. En az 30 günlük bir erişim sağlamalısınız. Burada günde çözüm değil. Benim hesabım 3500 günlük ama her akşam 7 de yenilenen server, benim hesabımı sürekli 30 gün ileri atıyor. Buda eski hesaplar yerine yeni hesaplar açmanızı ve 30 gün sürekli aktif olmanızı amaçlamış belli ki.
Bl açmadan root atamazsınız. Boşa uğraşmayın.

Oyla:

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
5
Artık xiaomide Çin cihazlarda bl acmak için çin bölgesinden açılmış çin telefon numarası kayıtlı hesap + Xiaomi topluluğundan yetki almış olması gerekiyor bu şartlar tamamsa hesap ekleyip 3 gün içinde bl acabilirsiniz

Aldığınız hata da bunu söylüyor eklenen hesap ile cihaz bölgesi uyuşmuyor diyor .

Ayrıca Çin bolgeli hesap bulursanız xiaomiden yetki almadan bypass yöntemleride bazı kişilerde ise yariyor 7 gün sonra açılır

Son yöntem ise ücretli olarak bl açtırmak cihazda direnç yoksa ücretli olarak açılıyor ucretide 70-100 dolardı en son yazılımcı kişilerden fiyat sorabilirsiniz .

Oyla:
Üst Alt