Soru redmi note 12s hyperos kasıyor

fkures

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
süha
Cihazım
xiomi mi8 se
Konular
1
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum yaklaşık 6 senedir ios kullanmaktaydım daha androide ve bu cihaza geçeli 2 ay oldu.

selamlar geçen telefonuma gelen bir yazılım güncellemesini yaptım şu an telefon hakkında kısmına girdiğimde Xiomi HyperOS 1.0.3.0UHZMIXM sürümü olarak görünüyor bu güncellemeden önce telefonum akıcı olarak çalışıyordu ama bu güncellemeden sonra çok daha yavaş çalışmaya başladı aynı sorunu yaşayan var mıdır veya bir çözümü var mı bu problemin ?

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
iPhone'u bir PlayStation olarak farzedin zaten sorun olursa mağazada olmaz uygulama android i bir Windows bilgisayar gibi

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Daha tam olarak stabil değil, orta segment cihazlarda hiç değil maalesef. Geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapatın geçici olarak iş görür. Bl açık ise geri dönüş yapın..

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum yaklaşık 6 senedir ios kullanmaktaydım daha androide ve bu cihaza geçeli 2 ay oldu.

selamlar geçen telefonuma gelen bir yazılım güncellemesini yaptım şu an telefon hakkında kısmına girdiğimde Xiomi HyperOS 1.0.3.0UHZMIXM sürümü olarak görünüyor bu güncellemeden önce telefonum akıcı olarak çalışıyordu ama bu güncellemeden sonra çok daha yavaş çalışmaya başladı aynı sorunu yaşayan var mıdır veya bir çözümü var mı bu problemin ?
Güncelleme ne zaman geldi hocam size bende de aynı cihaz mevcut şuan güncelleme yok?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca güncellemeyi yaptıktan sonra cihazı sıfırlayın imei atılmamış ise muhtemelen düzelecek.

Üst Alt