- Adım
- Oğuz
- Cihazım
- Note 9
- Konular
- 12
Redmi note 10 için uyumlu mudur ki?Bu bir magisk modülü cihazda root gerekli eğer rootlu değilse seteditle de yapılabilir hangisini yapalım?
anladım sadece note 12 de test ettim stabildi ekran çözünürlüğü ve 120 Hz aynılar ama note 10 pro da denemedim bir bakayım düzenleme yapıp cevaplarımRedmi note 10 için uyumlu mudur ki?
Edit: Note 10 Pro cihazımda denedim 90Hz ibaresi geldi ancak 40Hz gibi gözüküyor çok kasıyor
60 hz destekleyen cihazda bu çalışmaz. Panel en fazla 60 hz destekliyor ve bu donanımsal olduğu için max yenileme hızının üstüne çıkılamaz. Note 12 120 hz ekran 60tan 120ye kadar destekliyor bu yüzden bu modülle 90 hz kullanabilir arkadaş. Fakat sizde yazılımsal olarak gözükse de donanımsal olarak desteklemediği için kullanamazsınız hatta ekrana zarar da verebilirsiniz.Redmi note 10 için uyumlu mudur ki?
Edit: Note 10 Pro cihazımda denedim 90Hz ibaresi geldi ancak 40Hz gibi gözüküyor çok kasıyor
Note 10 Pro da zaten 120hz destekliyor, 120hz yağ gibi akıyor ancak 90hz sıkıntı çıkardı60 hz destekleyen cihazda bu çalışmaz. Panel en fazla 60 hz destekliyor ve bu donanımsal olduğu için max yenileme hızının üstüne çıkılamaz. Note 12 120 hz ekran 60tan 120ye kadar destekliyor bu yüzden bu modülle 90 hz kullanabilir arkadaş. Fakat sizde yazılımsal olarak gözükse de donanımsal olarak desteklemediği için kullanamazsınız hatta ekrana zarar da verebilirsiniz.
anladım sadece note 12 de test ettim stabildi ekran çözünürlüğü ve 120 Hz aynılar ama note 10 pro da denemedim bir bakayım düzenleme yapıp cevaplarım
pardon hocam 10s ile karıştırmışım. modül 12ye özel olabilirNote 10 Pro da zaten 120hz destekliyor, 120hz yağ gibi akıyor ancak 90hz sıkıntı çıkardı