Rom Redmi Note 12 Pro MIUI 14 Rom atmak istiyorum.

Alpertrophy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Merhaba arkadaşlar. Note 10 Pro cihazı 12 Pro'ya yükselttim. Telefonu daha yeni kurdum MIUI 14 EU rom nasıl atacagım yardımcı olur musunuz? Neler yapmam gerekli?

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Hocam imei repair yapılmadıysa cihazınıza ve bootloader kilidiniz açıksa gerekli rehber forumda mevcut yönergeleri takip edip kurabilirsiniz. İmei repair yapılmışsa el sürmemeniz tavsiye edilir.

Ali1596

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Hocam imei repair yapılmadıysa cihazınıza ve bootloader kilidiniz açıksa gerekli rehber forumda mevcut yönergeleri takip edip kurabilirsiniz. İmei repair yapılmışsa el sürmemeniz tavsiye edilir.
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın direnç kayıtlı redmi note 12 pro+ var elimde rom atma işleminde imeiler gidermi ? direnç kayıtlılarda bir sorun olmuyor diye biliyorum

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın direnç kayıtlı redmi note 12 pro+ var elimde rom atma işleminde imeiler gidermi ? direnç kayıtlılarda bir sorun olmuyor diye biliyorum
Güncelleme ile gitmez ama fastbootla rom atmayı düşünuyorsanız bunun cevabını bende bilmiyorum :)

omeraraz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mİ 13 Ultra
Meslek
İşmakina Operatörü
Konular
2
Direnç var ise ister twrp ister mi flash farketmez ime sağlamda korkmana gerek yok

scottsdalebird

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Herkese selamlar eu rom sayfası, MIUI 14 stabil rom sayfasının altındaki diller bölümünde Türkçe bulunmadığını farkettim. Kuranlar bilgi verebilir mi Türkçe var mı?

Telefon redmi note 12 4g NFC üzerinde MIUI 14 global room var. Direk Fastboot yoluyla MIUI 14 stabil eu rom rom atarsam bir sikinti olur mu?

Üst Alt