Yardım Redmi Note 12 Pro Isınma

hhusein

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Hüseyi
Cihazım
Redmi Note12Pro
Konular
4
Arkadaşlar merhaba,
3 gün önce redmi note 12 pro aldım, ve telefon elimdeyken sürekli ısınıyor gibi hissediyorum
Rahatsız ediyor, (Şarjda da ısınıyor ama onun normal olduğunu düşünüyorum 67W güç geçiyor sonuçta içinden)
instada gezdiğimde vs. hafif hafif ısınmaya başlıyor ve sanırım ısındığı için de şarjı hızlı gidiyor. (emin değilim şarjının normalde nasıl olduğunu bilmediğim için bişey diyemiyorum)
Garantiye göndermeli miyim alalı daha 3 gün oluyor, ayrıca acaba güncellemeden dolayı mı diye de düşünmüyor değilim (miui 14),
Arkadaşımda 11pro var (5G değil) miui 13 kullanıyor onda böyle bir sorun görmedim.

Hamsilimon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
REDMİ NOTE 11S
Konular
3
Ekran yenileme hızıyla alakalı olabilir, bahsettiğin şarz mevzusundan olabilir, arka planda çalışan hizmetlerden olabilir, yazılımla da olma durumu olabiliyor.
Bende Note 11S var ben ekran yenilemeyi 90hz kullanıyorum yine arada bir ısınıyor aşırı bir ısınma yoksa normaldir.
Likit bende işini yapıyor örneğin 2-3 dakika telefonu bıraksam soğuyor eskiden Samsung ürünleri kullanıyorum soğusun diye pencere kenarına koyup beklediğim oluyordu.

hhusein

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Hüseyi
Cihazım
Redmi Note12Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran yenileme hızıyla alakalı olabilir, bahsettiğin şarz mevzusundan olabilir, arka planda çalışan hizmetlerden olabilir, yazılımla da olma durumu olabiliyor.
Bende Note 11S var ben ekran yenilemeyi 90hz kullanıyorum yine arada bir ısınıyor aşırı bir ısınma yoksa normaldir.
Likit bende işini yapıyor örneğin 2-3 dakika telefonu bıraksam soğuyor eskiden Samsung ürünleri kullanıyorum soğusun diye pencere kenarına koyup beklediğim oluyordu.
Hocam 120Hz baya ısınıyor ama 60Hz de o kadar rahatsız edecek kadar ısınma olmuyor (normal kullanımda 3 gün içinde bu kadar görebildim) 120Hz dediğim gibi fazla ısınıyor ama para verdim o kadar? Sürekli 120Hz kullanamaz mıyım yani.

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Arkadaşlar merhaba,
3 gün önce redmi note 12 pro aldım, ve telefon elimdeyken sürekli ısınıyor gibi hissediyorum
Rahatsız ediyor, (Şarjda da ısınıyor ama onun normal olduğunu düşünüyorum 67W güç geçiyor sonuçta içinden)
instada gezdiğimde vs. hafif hafif ısınmaya başlıyor ve sanırım ısındığı için de şarjı hızlı gidiyor. (emin değilim şarjının normalde nasıl olduğunu bilmediğim için bişey diyemiyorum)
Garantiye göndermeli miyim alalı daha 3 gün oluyor, ayrıca acaba güncellemeden dolayı mı diye de düşünmüyor değilim (miui 14),
Arkadaşımda 11pro var (5G değil) miui 13 kullanıyor onda böyle bir sorun görmedim.
Güncelleme yapıp hard reset atmadiysaniz atıp o şekilde kullanın bir kaç güne oturur cihaz düzelir

hhusein

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Hüseyi
Cihazım
Redmi Note12Pro
Konular
4
Güncelleme yapıp hard reset atmadiysaniz atıp o şekilde kullanın bir kaç güne oturur cihaz düzelir
Hocam cihazı MI mağazasından gidip aldım kurulumu mi13 ile yaptım, uygulamaları yükleyip hemen miui14 güncellemesini yaptım şuan öyle kullanıyorum.
Hard Resete gerek var mı, garanti dışı kalmıyor değil mi

Hamsilimon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
REDMİ NOTE 11S
Konular
3
Hocam 120Hz baya ısınıyor ama 60Hz de o kadar rahatsız edecek kadar ısınma olmuyor (normal kullanımda 3 gün içinde bu kadar görebildim) 120Hz dediğim gibi fazla ısınıyor ama para verdim o kadar? Sürekli 120Hz kullanamaz mıyım yani.
Arkadaşın dediği gibi güncelleme varsa onlara bak 120hz ' nin illaki sıcaklığa etkisi olacaktır sonuçta fazla tazeleme hızı fazla işlemci kullanmı, fazla işlemci kullanımı ise fazla enerji tükettiğinden kullandığı elektrik enerjisini ısı yoluyla atacak.

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Hocam cihazı MI mağazasından gidip aldım kurulumu mi13 ile yaptım, uygulamaları yükleyip hemen miui14 güncellemesini yaptım şuan öyle kullanıyorum
Hard reset atın hocam ozaman

hhusein

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Hüseyi
Cihazım
Redmi Note12Pro
Konular
4

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Peki hocam hard reset atınca en baştan (miui13) ile kuruluma tekrar başlamayacak mı yine aynı şeyleri yaşıycam? Bilmediğimden soruyorum
Yok hocam miu 14 ise şuan cihaz miu 14 olarak kalacak değişim vs olmaz

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Bu sorun tüm note 12 serisinde var ekranı 60 hz yapınca düzeliyor ısınma işlemciden değil ekrandan kaynaklı elinizde kontrol edin arkadan çok ekran kısmı ısınıyor

Üst Alt