Yardım Redmi Note 12 pro imei yardım

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 12 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 12 pro 4G de sweet kod adıyla geldi. Bu telefonda imei giderse note 10 pro da olduğu gibi atabilir miyiz? Yani note 10 pro nun modem'i buna uyar mı? Lütfen yardım?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
modemin uyacagını pek düşünmüyorum aslında aynı işlemciyi kullanıyorlar şebeke gelse bile kamera veya sensörlerde sorun cıkabilir %100 uyumlu olacagını sanmıyorum model ismi note 10 pro ya uyuyor denemek lazım CanYILMAZ hocam belki 1-2 dokunuş yapar çalıştırır

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modemin uyacagını pek düşünmüyorum aslında aynı işlemciyi kullanıyorlar şebeke gelse bile kamera veya sensörlerde sorun cıkabilir %100 uyumlu olacagını sanmıyorum model ismi note 10 pro ya uyuyor denemek lazım CanYILMAZ hocam belki 1-2 dokunuş yapar çalıştırır
Baktım sayfasına bir çalışma var ama şuan cihaz çökmüş hala çalışıyor üstünde. Kod adı sweet olunca daha kolay olur.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
CanYILMAZ hocam daha siteye girip bakmadım bile valla bir kaç çalışma yapmışsınız "modem atınca cihaz neden çöküyor onu anlamadım poco x4 pro cihazıma bir çok modelin modemini yazmıştım garip garip hatalar açılmama açılıp şebeke verme me bir çok hata oluyordu allahtan sonra direnç işini yaptım ve 1 ay falan kullanıp sattım " şimdi poco f5 var hocam buna uygun bir modem çalışması olur mu Idea~~haha--

Oyla:

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Kod adının faydası yok, önemli olan işlemci burada ama tuhaf şekilde telefon sustu. Modem dosyasını imzalamıyorum, imzalamak için qualcomm yazılımları gerekiyor, bir güvenlik önlemi olabilir. Bu durumda yapılacak en iyi şey doğrudan modem dosyası yazmak yerine global bir magisk modülü yazmak. Tüm versiyonlar ve aynı işlemciye sahip tüm telefonları sorunsuz düzeltir ama şu an cesaret edemiyorum.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Kod adının faydası yok, önemli olan işlemci burada ama tuhaf şekilde telefon sustu. Modem dosyasını imzalamıyorum, imzalamak için qualcomm yazılımları gerekiyor, bir güvenlik önlemi olabilir. Bu durumda yapılacak en iyi şey doğrudan modem dosyası yazmak yerine global bir magisk modülü yazmak. Tüm versiyonlar ve aynı işlemciye sahip tüm telefonları sorunsuz düzeltir ama şu an cesaret edemiyorum.
kod adı sweet olunca ben redmi note 10 pro dosyalarıyla aynıdır diye düşündüm hani poco x4 pro ve rn11pro5g modeli aynı kod adına sahip rom dosyaları da aynı ya oradan mantık yürüttüm

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihaza şuanda hiç bir şey denemeyin. Bu şekilde düşünüp cihazı brick edip bekleyen çok sayıda insan var. Yetkili hesap + jtag dahil cihazlar açılmıyor..

Oyla:
Üst Alt