Yardım Redmi Note 12 Pro İmei Atımı

loksben

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bonus
Cihazım
redmi note 12
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 14.0.4
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 12 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,

Cihazım Xiomi Redmi Note 12 Pro versiyonu imei süresi bitmek üzere ve internette bakmış olduğum imei atım işlemleri yapamadım daha doprusu ne yaptıysam port açılmadı Com bağlantısı gelmediği için imei atımı gerçekleştiremedim cihazım Stock Rom ludur(Rootsuz) direnç yoktur bu şekilde geçiçi de olsada imei atabilirmiyim yada portu nasıl açarım ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
4G Modeli ise sakın kurcalamayın imei atılmıyor o modele. çöp edersiniz..

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
aida64 isimli uygulamayı kur sisteme gir kod adı yazarda 5g model olsa da kendi imkanınla atamazsın yazılımın olması gerekli..

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Arka kamerası 3 tane ise 5G modeli, bir tane büyük 4 tane küçükse 4g modeli. Ayrıca arka kapakta Redmi yazısının yanında 5g yazar

Oyla:

loksben

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bonus
Cihazım
redmi note 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman bendeki 4g modeli peki imei atmanın yolu yokmu cihaz çöp mü olacak ?

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
O zaman bendeki 4g modeli peki imei atmanın yolu yokmu cihaz çöp mü olacak ?
İmei atmanın yolu yok şimdilik. Aslında Redmi Note 10 Pro ile hemen hemen aynı cihaz, neden imei atma yolunu bulamıyorlar hayret.

Oyla:

loksben

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bonus
Cihazım
redmi note 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei atmanın yolu yok şimdilik. Aslında Redmi Note 10 Pro ile hemen hemen aynı cihaz, neden imei atma yolunu bulamıyorlar hayret.
Telefoncu tanıdığıma söyledim atıyoruz dedi çok ilginç özellike söyledim 4g model olduğunu dirençli 400tl güncellme vs yapar dedi 200tl ye de yapıyor dirençsiz güncellemesiz versiyonu dedi sizce hangisi mantıklı olur orginal rom güncellemeli driençli mi yoksa dirençşiz farklım bir sürüm yazılımımı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her halihazırda bu cihazı kullanıyorum kullanmak durumundayım mevcbur attırıcam ama bildiğiniz bir yöntem varsa lüttfen söyleyin çoğu şeyde bilgim var gerekli dosya vs. sunabilirseniz çok iyi olur.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Telefoncu tanıdığıma söyledim atıyoruz dedi çok ilginç özellike söyledim 4g model olduğunu dirençli 400tl güncellme vs yapar dedi 200tl ye de yapıyor dirençsiz güncellemesiz versiyonu dedi sizce hangisi mantıklı olur orginal rom güncellemeli driençli mi yoksa dirençşiz farklım bir sürüm yazılımımı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her halihazırda bu cihazı kullanıyorum kullanmak durumundayım mevcbur attırıcam ama bildiğiniz bir yöntem varsa lüttfen söyleyin çoğu şeyde bilgim var gerekli dosya vs. sunabilirseniz çok iyi olur.
bak bu filmin sonu IMDB puanı yüksek korku filmi gibi ben sana diyeyim. Bu arkadaşa uyarsan Bir sonraki Konu başlığın şu olacak ' Note 12 pro imei atma uğraşından sonra siyah ekranda tepkisiz kaldı açılmıyor'

cevap ise: o cihazlar edl moda düştükten sonra yetkili hesap + jtag dahil açılmıyor şuanda çöp durumda.. iyi forumlar..

Oyla:
Üst Alt