Yardım Redmi Note 12 Pro Hakkında?

enginn1991

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
Arkadaşlar merhaba geçenlerde Redmi Note 12 Pro 5G aldım cihazı e devletten kontrol ettiğimde sonu C ile bitiyor telefon hakkindaya bakinca G yazıyor ve dediğiniz bu XN romu bu rom fake imiş sanırım,yeni hypros android 14 çıkmış global romunu indirdim bootloader kilidini actiktan sonra bu romu yükleyebilirmiyiz,yüklesem bi sorun olurmu? C yazdigi icin sadece China rommi yüklemek lazım, cihaz biraz kafamı karıştırdı tavsiyeleriniz nelerdir?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Arkadaşlar merhaba geçenlerde Redmi Note 12 Pro 5G aldım cihazı e devletten kontrol ettiğimde sonu C ile bitiyor telefon hakkindaya bakinca G yazıyor ve dediğiniz bu XN romu bu rom fake imiş sanırım,yeni hypros android 14 çıkmış global romunu indirdim bootloader kilidini actiktan sonra bu romu yükleyebilirmiyiz,yüklesem bi sorun olurmu? C yazdigi icin sadece China rommi yüklemek lazım, cihaz biraz kafamı karıştırdı tavsiyeleriniz nelerdir?

Tavsiye olarak bu romu yükleyin,hiç bir sorun olmaz

enginn1991

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiye olarak bu romu yükleyin,hiç bir sorun olmaz

Teşekkür ederim hocam ilgine, bootloader başvurusu yaptım 8 gün bekledim kilidi açmadı şimdide 184 saat verdi yine fazladan bi 9 gün beklicem inşallah bu sefer açar,neden açmadı bilmiyorum

Üst Alt