Soru Redmi note 12 pro çift Bluetooth

sselim.krkmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
2
Merhaba redmi Noto 12 pro cihazımda aynı anda akıllı saatimi ve kablosuz kulaklıgımı bağlayabilir miyim. Telefon cebimde kalsın saat elimde aramayı saatten acarım kablosuz kulaklıda konuşurum. Mümkünmü acaba

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
Aynı anda aynı işi yapacak iki cihaz bağlanamıyor diye biliyorum. Saat kulaklık-mikrofon olarak gözüküyorsa bağlanmayacaktır yüksek ihtimalle. Ancak bunun dışında ben kulaklığa bağlıyken Mi Band bağlantısını yapıp arama bildirimleri, müzik kontrolü vs yapabiliyorum. Arabaya kendi taktığım bluettoh modülüne de otomatik bağlanıyor ama onda mikrofon tanımlı olmadığı için görüşmelerde kulaklığı kullanıyor.

Saat ile tam olarak ne yapmak istediğinize göre değişecektir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Her ikisini de bağlayabilirsiniz ama gelen çağrıyı hangisinden cevaplarsanız o cihazdan konuşabilirsiniz. Yani saatten cevaplarsanız saatten, kulaklıktan cevaplarsanız kulaklıktan konuşursunuz. Söylediğiniz gibi saatten cevaplayıp kulaklıktan konuşamazsınız.

Bu söylediklerim teoride geçerli ama uygulamaya gelince iki veya daha fazla cihaz bağlandığında MIUI genellikle sorun veriyor. Kulaklık, saat ve araç bağlı örneğin. Kulaklıktan cevaplıyorsunuz ama ses arabadan geliyor veya saatten cevaplayınca telefon ahizesinden ses geliyor gibi... Tamamen kafasına göre takılıyor. Kullanılmak pek pratik olmuyor yani.

Üst Alt