Yardım Redmi Note 12 Pro Bootlaoder kilidi açılmıyor

fatihx007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
redmi note 12
Konular
9
168 saat bekledim sonuc boyle

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
serverdan açılacak maliyet yüksek..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ne kadar tutar 100 lira verebilirim
ücreti siz değil işlemi yapacak kişi belirler. İşi yapacak kişi odur ve değerini de o bilir. 100 lira verebilirim Bu şekilde ancak bağış ya da sadaka verebilirsiniz. Onu da lütfen bize değil sokakta daha ihtiyaçlı gördüğünüz kişilere verin. Şükür şuanda ihtiyacımız yok. iyi forumlar..

fatihx007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
redmi note 12
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar tutar 100 lira verebilirim
bu gülenleri anlamiyorum
ücreti siz değil işlemi yapacak kişi belirler. İşi yapacak kişi odur ve değerini de o bilir. 100 lira verebilirim Bu şekilde ancak bağış ya da sadaka verebilirsiniz. Onu da lütfen bize değil sokakta daha ihtiyaçlı gördüğünüz kişilere verin. Şükür şuanda ihtiyacımız yok. iyi forumlar..
ücret konusunda tabi fiyat yazabilirsiniz 300 tlye xiaomi yetkili hesabi satiyorlar gibipda 500 tl fiyat cekmek günahtir

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
bu gülenleri anlamiyorum

ücret konusunda tabi fiyat yazabilirsiniz 300 tlye xiaomi yetkili hesabi satiyorlar gibipda 500 tl fiyat cekmek günahtir

Kilidi kaldırmak için yetkili hesap yeterli olmuyor diye biliyorum hocam. Server üzerinden kaldırılması gerekiyor ki onun da maliyeti verebileceğiniz tutarın dolar şeklindeki yazımına yakın oluyor maalesef.

Farklı bir yöntem bulursanız lütfen bizleri de bilgilendirin.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Her yapılan işin işçilik konusunda illaki fiyatı değişir.
Örnek vermek gerekirse ben tornacıyım.
Yaptığım işte harcadığım zaman ve işin yapıldığı malzeme cinsi olarak fiyatı belirlerim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
GENEL BİLGİLENDİRME:
Bu sistem başladığından bu yana unlock işleminin ücretiyle ilgili haksız ve yersiz eleştiriler alıyoruz. Öncelikle şunları söylemeliyim.
1- Bu iş arkadaşlarında bahsettiği gibi 300tl ye yetkili hesap almakla yapılan bir işlem değil.
2- Bu işlemi biz yapmıyoruz. Biz sadece aracıyız.. Uzak bağlantı ile çinliler yapmakta.. Biz sadece komisyon alıyoruz.
3- El emeği bir işlem değil bu işlem. Mesela her hangi bir cihaza imei atmak gibi el emeği bir işlem olsaydı kaldı ki o işlemde bile belirli bir maliyet var box, tool vs. indirimde yapılır, yeri gelir öğrenciye ya da maddi durumu el vermeyenlere ücretsizde yapılır. Ama maalesef bu işin yüksek meblağda maliyeti var. Keşke bu işte arkadaşların bahsettiği gibi 100 lira 300 lira maliyet olsaydı.
4- Çinliler bu işi şuanda ranta dökmüş durumda Kendi hayal dünyalarına göre bu işi v1, v2, v1 china devices special şeklinde gruplara ayırmışlar. atıyorum note 13 pro 5g 80 dolara malolurken, v1 diye sınıflandırdıkları 14 ultra vb. cihazlar 100 dolara çıkıyor. Ve birde yanlış işlemler sonucu çin ya da direnç ile global rom yüklenmiş cihazlar var ki (burası çokomelli) 150 dolara mal oluyor..

Arkadaşlar bu işlemler için istenen ücretlerden bende rahatsızım Yani resmen çinliler bizi bu konuda kaz gibi yoluyor. Ama elden de bir şey gelmiyor. Hatta geçmişte de verdiğim cevaplardan görülebilir ben forum üyelerine direnç işlemi yaptırmalarını unlock işlemini yaptırmamalarını tavsiye ediyorum.
Sonuç olarak özetle: bu işin maliyeti 100 tl 300 tl gibi rakamlar değil.. Mesela yeni nesil mtk işlemcili cihazlara eski cihazlar gibi box lar da anında unlock yapamıyor bu açıklar hep kapandı. Kabaca Yeni nesil cihazlarda bootloader kilit blokları rpmb içerisinde gömülü..

bir kullanıcı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şerif
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
4
Geliştirici seçeneklerinden başvuru aldınız mı?

Üst Alt