Yardım Redmi note 12 pro 5g

Aydınhoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
İyi günler, birkaç gün önce Xiaomi Türkiye Garantili(KVK)(KVK garanti sorgusunda da KVK garanti kapsamındadır yazıyor) redmi note 12 pro 5g cihazını aldım. Naçizane birkaç sorum olacaktı.
1. Cihazın arka kapağında redmi 5g ve ayarlar sim kart/mobil ağlarda da 5g yazmasına rağmen cihazın ayarlar/telefon hakkında bölümünde cihaz adı kısmında redmi note 12 pro yazıyor, 5g yazmıyor. Bu bir sorun mudur.
2. Telefonun özellikle ayarlar kısmında uygulamaların özellikleri/ayarlarına baktığımızda İngilizce. Nasıl Türkçe'ye döner.
3. Bu cihaza güncelleme ne vakit gelir. Şimdiden çok tşk ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
google play dan aida64 isimli uygulamayı kurun sisteme girin. Cihaz 5g modeli ise ruby yazar, 4g model ise sweet_k6 yazması gerekir. yüklü romun kodunun son harfi N ile bitiyorsa fake rom vardır.

Aydınhoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google play dan aida64 isimli uygulamayı kurun sisteme girin. Cihaz 5g modeli ise ruby yazar, 4g model ise sweet_k6 yazması gerekir. yüklü romun kodunun son harfi N ile bitiyorsa fake rom vardır.
Teşekkür ederim

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
Sorunuza cevap bulamadıysanız lütfen ayarlardaki yüklü miui sürüm kısmı vs. bölümünü ss atabilir misiniz

Üst Alt