Yardım Redmi Note 12 Pro 5G -Şebeke sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emiretkub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
Selamlar herkese,
elimde yurtdışı Redmi Note 12 Pro 5G var bu 5g denemeleri başladığından beri telefonumda şebeke sorunları yaşıyorum 5gyi sağlıklı olarak toplasan 5 dakika falan kullanabildim,4.5gye göndüğümde de şebekede gidiş oku yanıyor dönüş oku yanmıyor.
çoğunlukla mecburen wifi kullanıyorum ama wifiyi kapatıp mobil veriye geçtiğimde bi anda şebeke tamamen gidiyor ve dakikalarca servis yok diyor.

Telefonda direnç uygulaması yapıldı,ama bi yerde sorun çıkarmıştı direnç daha sonra yazılımla imei atıldı.nfc özelliğim çalışır durumda.

emrsty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
4
Selamlar herkese,
elimde yurtdışı Redmi Note 12 Pro 5G var bu 5g denemeleri başladığından beri telefonumda şebeke sorunları yaşıyorum 5gyi sağlıklı olarak toplasan 5 dakika falan kullanabildim,4.5gye göndüğümde de şebekede gidiş oku yanıyor dönüş oku yanmıyor.
çoğunlukla mecburen wifi kullanıyorum ama wifiyi kapatıp mobil veriye geçtiğimde bi anda şebeke tamamen gidiyor ve dakikalarca servis yok diyor.

Telefonda direnç uygulaması yapıldı,ama bi yerde sorun çıkarmıştı direnç daha sonra yazılımla imei atıldı.nfc özelliğim çalışır durumda.
Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
1 Hafta bekleyin sorun kendiliğinden çözülmezse ingiliz forumu xda 10 sayfalık konu var.Gerekli çözümleri buluruz bence acelle etmeyin.

emrsty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
4
Hocam 5G haricinde 4.5G kullanırken de sorun çıkmaya başladı. Şu an elimden bir şey gelmiyor zaten tek denediğim AOSP ROM da denemek oldu.
1 Hafta bekleyin sorun kendiliğinden çözülmezse ingiliz forumu xda 10 sayfalık konu var.Gerekli çözümleri buluruz bence acelle etmeyin.

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Hocam 5G haricinde 4.5G kullanırken de sorun çıkmaya başladı. Şu an elimden bir şey gelmiyor zaten tek denediğim AOSP ROM da denemek oldu.
5g gelmeden önce lte stabilse onda kalın derim.Şuan operatörler deneme yanılma yada test yayınları yapıyor.4.5g bandı üzerinden 5g antenleriyle size 5g vermeye çalışıyorlar.Baz istasyonları cılız ve biribirinden çok uzakta az beklemenizi tavsiye ederim.Sorun devam ederse bizden 3 yıl önce geçenler bu sorunu çözmüş zati.

emiretkub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
şu anda aktif olarak 4.5g kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum.5gye geçmeyi denemedim düzeldikten sonra tekrar bozulma ihtimaline karşın.

Hicwell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Yılmaz
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Aynı problemi yaşıyorum çözüm bulan yada keşfeden olursa etiketlerse sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt