Soru Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) Fake ROM, IMEI, Direnç, Custom ROM hakkında

ollEneSllo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Pixel 6 Pro
Konular
2
Selamlar, Redmi Note 12 Pro 5G almayı düşünüyorum. Birkaç sorum var, şimdiden teşekkürler.
  • Bu cihazı aldığımda Hindistan veya Çin versiyonu olduğunu nasıl anlarım?
  • Cihazı aldığım gibi 82K direnç taktırıp IMEI attırmalı mıyım? Çünkü oturduğum şehirde adam akıllı telefoncu yok.
  • Bir süre kullandıktan sonra Custom ROM kurmayı düşünüyorum, Custom ROM ve rootsuz yapamam. Dirençli olmasına rağmen Custom ROM'un recoverysi ile ROM'u kursam IMEI, Modem ve şebekede sıkıntı yaşar mıyım?
  • Yaptığım işlemler üzerine IMEI ile ilgili sıkıntı yaşarsam yardım konusunda H.kadioglu özelden ücret bilgisi verebilir misiniz?
  • Son olarak sizce bu durumda bu telefonu almam mantıklı mı?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Selamlar, Redmi Note 12 Pro 5G almayı düşünüyorum. Birkaç sorum var, şimdiden teşekkürler.
  • Bu cihazı aldığımda Hindistan veya Çin versiyonu olduğunu nasıl anlarım?
  • Cihazı aldığım gibi 82K direnç taktırıp IMEI attırmalı mıyım? Çünkü oturduğum şehirde adam akıllı telefoncu yok.
  • Bir süre kullandıktan sonra Custom ROM kurmayı düşünüyorum, Custom ROM ve rootsuz yapamam. Dirençli olmasına rağmen Custom ROM'un recoverysi ile ROM'u kursam IMEI, Modem ve şebekede sıkıntı yaşar mıyım?
  • Yaptığım işlemler üzerine IMEI ile ilgili sıkıntı yaşarsam yardım konusunda H.kadioglu özelden ücret bilgisi verebilir misiniz?
  • Son olarak sizce bu durumda bu telefonu almam mantıklı mı?
Arkasın da CE damgası yoksa kapağa işlenmiş veya global rom yoksa çin veya hindistan olduğunu anlayabilirsiniz,bir diğer durum ise model numaralarının son harfidir.

En mantıklı sorgulama ise burasıdır.

2. Sorunuzun cevabı 3. sorunuz da ki cevabın içerisin de mevcut siz root veya aosp rom ile ilgileniyorsunuz sanırım bu durum da benim tavsiyem dirençtir,

yoksa yazılımsal kayıta en ufak bir şeyde sıfırlama güncelleme de gidebilir.

Fakat güvenilir ellere teslim edilmesini uygun görüyorum ben.

3.Sorunuzun son cümlede ki cevabı ise bir sorun yaşamazsınız yaşayan görmedim, tabi yapılan işlemlerin doğru olması lazım. kurulum vs. aşamların da.

Son sorunuzun cevabı ise bütçeniz ve isteğiniz dahilin de biraz bilgi verecek olursam cihaz orta segment kamera yeterli, pil ilerleyen zamanlar da şikayet ediliyor bu tabi herkes için geçerli diyemem fakat bir çok kişi şikayet etmiş bu durumu.

Hızlı sarj konusun da rakiplerine göre güzel ve yeterli
Ekran parlaklığı biraz kötü fakat renk ve göze görünüş olarak güzel bir panel bulunuyor.

Benim önerim bütçenize göre düşünmek daha doğru olur zaten yurt dışı alıyorsunuz eğer biraz imkanınız varsa 3-4k daha verebilir iseniz mi serisi tercihimdir.

İyi forumlar diliyorum

ollEneSllo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Pixel 6 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler, alırsam söylediğiniz şekilde kontrol edeceğim. Direnç konusunda da güvenilir bir yer bulursam taktıracağım sanırım. 4000 TL daha koyarsam Mi 13 Lite var aslında, çok daha iyi görünüyor bunu da düşüneceğim. İyi forumlar.

Üst Alt