Yardım Redmi Note 12 Pro 5G ROM

selimarslanjpg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Fake rom india
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba ben yaklaşık 5 ay önce yurtdışı Note 12 Pro 5g cihazını aldım sanırım daha imei atılmamış uyarı mesajları geliyor hala kapanacak diye. Cihazın imei sorgusunu yaptığım zaman sürüm olarak sonunda C harfi var yani çin sürümü ancak ayarlardan baktığımda I yazıyor hindistan sürümü büyük ihtimal fake rom. Şu anki sürümde NFC özelliğini kullanamıyorum ve uygulamalarda çok reklam çıkıyor biraz araştırdım ya Endonezya yada Çin romunu öneriyorlar. Şuan hyperos güncellemesini de alamadım ama kararsız kaldım MIUI'de mi yoksa HyPeros'ta mı daha iyi bir performans alırım güncellemelere açık romlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Oyun oynarken en iyi performansı veren ve pil konusunda başarılı rom hangisiyse onu kurmak istiyorum tabi sizin söyleyeceğiniz önereceğiniz şeylere de açığım lütfen yardımcı olur musunuz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-04-18-00-05-37-707_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-18-00-05-37-707_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi-edit.jpg
    293,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2024-04-18-00-05-14-757_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-04-18-00-05-14-757_com.android.settings.jpg
    290,4 KB · Görüntüleme: 17

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
23
Merhaba ben yaklaşık 5 ay önce yurtdışı Note 12 Pro 5g cihazını aldım sanırım daha imei atılmamış uyarı mesajları geliyor hala kapanacak diye. Cihazın imei sorgusunu yaptığım zaman sürüm olarak sonunda C harfi var yani çin sürümü ancak ayarlardan baktığımda I yazıyor hindistan sürümü büyük ihtimal fake rom. Şu anki sürümde NFC özelliğini kullanamıyorum ve uygulamalarda çok reklam çıkıyor biraz araştırdım ya Endonezya yada Çin romunu öneriyorlar. Şuan hyperos güncellemesini de alamadım ama kararsız kaldım MIUI'de mi yoksa HyPeros'ta mı daha iyi bir performans alırım güncellemelere açık romlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Oyun oynarken en iyi performansı veren ve pil konusunda başarılı rom hangisiyse onu kurmak istiyorum tabi sizin söyleyeceğiniz önereceğiniz şeylere de açığım lütfen yardımcı olur musunuz.
Hocam size hyperos gelmez fake rom olduğundan kilidi açıp rom kurucaksınız endonezya romlar gayet güzel. Hyperos ve miui konusuna gelicek olursak bunu kendinizn deneyimlemesi daha iyi olucaktır çünkü herkesin kullanım alanı ve beklentileri farklı ikisini de deneyin hangisi hoşunuza giderse onda kalırsınız, kolay gelsin☺️

Oyla:

Hasanklc063

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
2
Bana ulaş kardesim istedigin bütün bilgiler bende ücretsiz yardimci olurum sana sorun yok cin romu guzel fakat turkce dil destegi yok :)

Oyla:
Üst Alt