Soru Redmi Note 12 Pro 5G - Rom yüklenince IMEI gider mi?

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
Telefonun işlemcisi MTK Dimensity 1080. Daha cihaza özel TWRP bile çıkmamış. Aldığım telefoncu güncelleme yaparsan veya fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI gider dedi. Ki pek de şaşırtıcı olmadı bu cevap benim için. Peki yarın öbür gün bu cihaza güncelleme gelince ben bunu Mi Flash Tool ile yüklemeye çalışırsam IMEI uçar mı? Ayrıca yarın öbür gün cihaza custom recovery çıkınca rom yüklersem vs yine de IMEI uçar mı? Cevaplarsanız sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Direnç işlemi yapılmadan bu modele güncelleme sıfırlama rom yükleme vs. yapamazsınız..

Sormadan cevap 2: twrp mi flash telefonunun içinden güncelleme farketmez.. hiç bir şekilde yapılmaz..

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç işlemi yapılmadan bu modele güncelleme sıfırlama rom yükleme vs. yapamazsınız..

Sormadan cevap 2: twrp mi flash telefonunun içinden güncelleme farketmez.. hiç bir şekilde yapılmaz..
Eğer sorun direnç işlemiyse onu yaptırmak sorun olmaz benim için eğer çözüm olacaksa. Şimdilik dirençsiz IMEI atıldı, anlamışsınızdır zaten. Bunun üzerine ben başka telefoncuya gidip bu işlemi dirençli yaptırsam sorun çıkar mı? Ayrıca bu işlem tahmini ne kadara patlar?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Eğer sorun direnç işlemiyse onu yaptırmak sorun olmaz benim için eğer çözüm olacaksa. Şimdilik dirençsiz IMEI atıldı, anlamışsınızdır zaten. Bunun üzerine ben başka telefoncuya gidip bu işlemi dirençli yaptırsam sorun çıkar mı? Ayrıca bu işlem tahmini ne kadara patlar?
cevabı olmayan sorular. başka telefoncunun el işçiliği nedir başkası cevaplayamaz. ne kadar ücret ister cevaplayamaz.

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Telefonun işlemcisi MTK Dimensity 1080. Daha cihaza özel TWRP bile çıkmamış. Aldığım telefoncu güncelleme yaparsan veya fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI gider dedi. Ki pek de şaşırtıcı olmadı bu cevap benim için. Peki yarın öbür gün bu cihaza güncelleme gelince ben bunu Mi Flash Tool ile yüklemeye çalışırsam IMEI uçar mı? Ayrıca yarın öbür gün cihaza custom recovery çıkınca rom yüklersem vs yine de IMEI uçar mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Yarın öbür gün bu cihazı sat kardesim :)

Ferdixxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdix
Cihazım
MiT9
Konular
4
Global versiyonu kullanıyorum direnç ten sonra plaka yapıldı cihazıma guncelleme gelmiyordu sonra rom bülup FT ile yükleme yaptım açılmadı sonra CMD üzerinden rom attım açıldı ama plakalar gitmişti şimdi yeniden plaka yapıldı şuan aktif

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Global versiyonu kullanıyorum direnç ten sonra plaka yapıldı cihazıma guncelleme gelmiyordu sonra rom bülup FT ile yükleme yaptım açılmadı sonra CMD üzerinden rom attım açıldı ama plakalar gitmişti şimdi yeniden plaka yapıldı şuan aktif
o sorun işlem yapan kişinin iş bilmezliği ile alakalı.. Direnç işleminden sonra izlenecek yol farklı. doğru yöntemi kullanırsa gitmez..

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
Ne kadar bir fiyata yaptırdınız, ayrıca plaka ne oluyor tam olarak?

Ferdixxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdix
Cihazım
MiT9
Konular
4
Üst Alt