Yardım Redmi Note 12 Pro 5G R/W Yapmak

• Konbuyu başlatan Metin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 376

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Tn v2.1 / Android 13
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Sistem dosyalarına müdahele edemiyorum, silemiyorum, düzenleme imkanımda yok.. Sistem izin vermiyor.. Tabi bu şu an kullandığım Miui Tn romda geçerli değil, bu romda istediğimi yapabiliyorum, resmi yazılımları kastediyorum.. Mesela Global romda nasıl müdahale edebilirim sistem dosyalarına? Ginkgo kullanırken böyle bir sorun hiç yaşamadım, cihazı rootlayıp istediğimi yapabiliyordum.. Ancak Ruby izin vermiyor rootlu olmasına rağmen.. Sistemi nasıl r/w haline getirebilirim? Resmi yazılımlar da bunun bir yolu var mı?

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Magisk mödülü ile yapılabiliyordu sanırım

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Sistem dosyalarına müdahele edemiyorum, silemiyorum, düzenleme imkanımda yok.. Sistem izin vermiyor.. Tabi bu şu an kullandığım Miui Tn romda geçerli değil, bu romda istediğimi yapabiliyorum, resmi yazılımları kastediyorum.. Mesela Global romda nasıl müdahale edebilirim sistem dosyalarına? Ginkgo kullanırken böyle bir sorun hiç yaşamadım, cihazı rootlayıp istediğimi yapabiliyordum.. Ancak Ruby izin vermiyor rootlu olmasına rağmen.. Sistemi nasıl r/w haline getirebilirim? Resmi yazılımlar da bunun bir yolu var mı?
RO2RW-TEST-3.7.3.0s bu dosyayı internette arat hocam size bir faydası olabilir açıklamaları da okuyun derim baglantısız bir iş olabilir

Oyla:
Üst Alt