Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Orjinal Kutusu hangisi?

• Konbuyu başlatan Paytak
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 1K

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Çeşit çeşit kutu gördüm sahibindende. 7.800 e de satan var 6500'e de. Şanlıurfa'da 6500 e bulunabiliyor. Ankarada 7.100/7.200 civarı oluyor. Aradaki 700 lira fiyat farkı neyden kaynaklanıyor? Şu iki cihazın kutusu neden farklı? Daha Xiaomi yokken Mi6 kullanıyordum fakat daha sonra Mi 8 Se ve Mi9T Mi Note 10 Lite kullanıp iPhone'a döndüm.
Şu iki cihazın kutusu farklı. Arkası bile farklı duruyor. Hangisi normal?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkler yanlış olmuş.

Son düzenleme:

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hocam kutulara takılmayın. Burada fason imal ettirip içine koyuyorlar kutunun. RN Pro 5G nin resmi Türkiye satışı yok.Bundan dolayı hepsi yurtdışı cihazlar.Bunlarında %95 i çin için üretilen cihazlar. Yani global değiller.Bakmayın siz telefoncuların global dediklerine. Arkasında CE yazısı yok.Satış resmine CE olanı koyuyor fakat almaya gittiğinizde çin global diyor. İki cihaz arasındaki yani global ile çin cihazları farkları anlamak için linki okuyun.Fakat ilginç şekilde çok memnun olanda var. "Hiç kimsenin çekmediği yerde bu cihaz çekti. Hiç bir problem yaşamadım" diyorlar. Yaşadığınız yer şehir merkezinde ise çekinmeyin. Kırsalda iseniz iki kere düşünün derim. Fiyata gelince Yurtdışı olduğu için doğu tarafında birinci elden alındığından ucuz. Batıya doğru araya aracılar giriyor ve fiyat artıyor. Satıcı kafasına göre takılıyor.

Dalkirannd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
ebay.de den bakabilirsiniz, orjinal kutusuyla açık artırmadan satıyorlar

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Kutusuz geliyor çoğu telefon, kutu tasarımı da, matbaacıya siparişi verenin zevkine kalmış. Üstünde mi logosu olan ve koca harflerle "XİAOMİ" yazan kutular da mevcut, hiçbir model yazmayan. Telefonu seçip beğeniyorsun hangi modeli istersen, aynı kutuya koyup veriyor. ]:)

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskisi gibi zımba kutu alamıyoruz yani. En son 2019 yılında Mİ9T almıştım zımba olarak. Sağlık olsun

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Çeşit çeşit kutu gördüm sahibindende. 7.800 e de satan var 6500'e de. Şanlıurfa'da 6500 e bulunabiliyor. Ankarada 7.100/7.200 civarı oluyor. Aradaki 700 lira fiyat farkı neyden kaynaklanıyor? Şu iki cihazın kutusu neden farklı? Daha Xiaomi yokken Mi6 kullanıyordum fakat daha sonra Mi 8 Se ve Mi9T Mi Note 10 Lite kullanıp iPhone'a döndüm.
Şu iki cihazın kutusu farklı. Arkası bile farklı duruyor. Hangisi normal?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkler yanlış olmuş.
Global modelinde arka kapağında ve imei etiketinde CE simgesi oluyor vermiş olduğunuz linklerdekiler çin modeli global versiyonu bulmak zor bulabilirseniz global modelini alın örnek fotoğraf ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20230723_222604.jpg
    IMG_20230723_222604.jpg
    321,1 KB · Görüntüleme: 25

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Global modelinde arka kapağında ve imei etiketinde CE simgesi oluyor vermiş olduğunuz linklerdekiler çin modeli global versiyonu bulmak zor bulabilirseniz global modelini alın örnek fotoğraf ekliyorum.
Bakacağım hocam teşekkür ederim.

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Şu sanırsam global değil mi hocam?

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Şu sanırsam global değil mi hocam?
Resimlerde gözüken global fakat bazı satıcılar Global fotoğraf koyup çin modeline global rom yükleyip insanlara global diye satmaya çalışıyorlar satıcı ile konuşup teyit et global olduğunu söyler ise iki şekilde kontrol edebilirsin ilki e devlet üzerinden imei sorgulama yaptığında model numarası G ile bitecek ikincisi ise Xiaomi mi verify sitesi üzerinden orijinal imei veya seri numarası sorgulama yaparak çıkan ekranda yeşil bir ibare çıkarsa globaldir kırmızı çıkarsa değildir.Diğer dikkat etmen gereken unsur ise şarj aleti sahte satıyorlar 67 watt yazıyor fakat 67 watt gücünde şarj etmiyor onuda iki şekilde kontrol edebilirsin adaptör üzerindeki QR kodu telefona okuttudugunda seri numarası çıkar aynısı adaptör yazar yada telefona takıp turbo şarj var mı diye telefon üzerinden kontrol edebilirsin.

Üst Alt