Yardım Redmi note 12 pro 5g nfc

ardacanpolat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v14.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Geçenlerde yurtdışı redmi note 12 pro 5g aldım çin versiyonu sanırım cihaz global değil yani, neyse işte birkaç kaynaktan araştırdığımda cihazda nfc var deniliyor fakat benim telefonumda yok ayarlarda nfc diye aratınca hiçbir şey çıkmıyor cihazın yurtdışı ile olması ile ilgili falan olabilir mi acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-20-02-25-33-103_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-04-20-02-25-33-103_com.android.settings.jpg
    192,1 KB · Görüntüleme: 44

gokturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahir
Cihazım
Note12 Pro 5G
Konular
1
Merhaba, aynı sorun bende de var. Note 11 pro cihazı 12 pro 5g ile değiştirdim. Banka uygulaması ile işim oldu bir baktım NFC yok 😔
Garip, teknik özelliklerde NFC olduğu yazıyordu oysa.

Bunun bir çözümü var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-14-10-57-48-217_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-05-14-10-57-48-217_com.android.settings.jpg
    255,6 KB · Görüntüleme: 32
Oyla:

ardacanpolat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, aynı sorun bende de var. Note 11 pro cihazı 12 pro 5g ile değiştirdim. Banka uygulaması ile işin oldu bu baktım NFC yok 😔
Garip, teknik özelliklerde NFC olduğu yazıyordu oysa.

Bunun bir çözümü var mı?
Aynen benim de eski telefonum 11 pro idi onu verdim bunu aldım ayrıca sorun şeyden kaynaklı sanırım bu cihazda hindistan rom u var ve Hindistan'da nfc yasak o yüzden yok sanırım sen de bi bak ayarlar>telefon hakkında>miui sürümü kısmında ne yazıyo bir bak ( SMOINXM ise hindistan romudur ve o yüzden nfc yoktur) işte ben de şuan global rom atmayı düşünüyorum nfc çok kullanıyorum çünkü ama imei sorun çıkartır mı emin olamadım

Oyla:

Duhan.berk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Aynen benim de eski telefonum 11 pro idi onu verdim bunu aldım ayrıca sorun şeyden kaynaklı sanırım bu cihazda hindistan rom u var ve Hindistan'da nfc yasak o yüzden yok sanırım sen de bi bak ayarlar>telefon hakkında>miui sürümü kısmında ne yazıyo bir bak ( SMOINXM ise hindistan romudur ve o yüzden nfc yoktur) işte ben de şuan global rom atmayı düşünüyorum nfc çok kullanıyorum çünkü ama imei sorun çıkartır mı emin olamadım
Hocam naptınız aynı durum bende de var. Bende 11 pro dan 12 pro 5 g ye geçtim ve nfc yi çookkk fazla kullanıyorum, bende var diye aldım ama yok. SMOMIXN rom var bende de acaba bundan kaynaklı mı? Yeni rom attırıcam ama emin olamadım atınca aktif olur mu diye. Yazılımsal mı yoksa donanım olarak hiç yok mu bilmiyorum? Siz naptınız rom atınca geldi mi acaba?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hindistan romlarında nfc olmuyor. Diğer romlara geçiş yaparsanız nfc menüsü gelecektir.

Oyla:
Üst Alt