Yardım Redmi Note 12 Pro 5G NFC sorunu

fb123w

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
redmi note 12p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 14.0.3 smomıxm
Telefon Modeli
note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar hayatımda ilk defa android kullanıyorum.
Ben yemeksepeti kuryesiyim NFC li android telefona geçmek zorunda kaldım kapıda ödeme alabilmek için. Telefoncudan
REDMİ NOTE 12 PRO 5g, 2.el yurt dışı satın aldım.
yemeksepetinin pos uygulamasını açmıyordu hata verip geri atıyordu fakat nfc aktif çalışıyordu.
Bende 1 hafta kilit açma şeyini bekledim acemiyim tamamen video izleyerek yaptım. sonra global rom attım 1-2 sene öncenın. yemeksepeti pos uygulaması açılıyor artık fakat , NFC özelliği yüklenmiyor.
------------------------------------------------------
şimdi hayatımda ilk defa Magisk i kurup nfc fix i aktif ettim. NFC geri geldi çalışıyor. bu seferde yemeksepeti pos uygulaması eskisi gibi hata veriyor.
-----------------------
belirtmeyi unuttum. endenozya rom u hyper os hepsini yükledim, ys pos uygulaması hep açıldı ne zaman nfc yi aktif ettim açılmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-07-16-39-37-192_com.miui.bugreport.jpg
    Screenshot_2024-08-07-16-39-37-192_com.miui.bugreport.jpg
    559,8 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenrecorder-2024-08-07-16-52-52-782.mp4
    15,3 MB · Görüntüleme: 4

AftPro

Elit üye
Premium Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk
Cihazım
redmi 11
Konular
1
Merhabalar hayatımda ilk defa android kullanıyorum.
Ben yemeksepeti kuryesiyim NFC li android telefona geçmek zorunda kaldım kapıda ödeme alabilmek için. Telefoncudan
REDMİ NOTE 12 PRO 5g, 2.el yurt dışı satın aldım.
yemeksepetinin pos uygulamasını açmıyordu hata verip geri atıyordu fakat nfc aktif çalışıyordu.
Bende 1 hafta kilit açma şeyini bekledim acemiyim tamamen video izleyerek yaptım. sonra global rom attım 1-2 sene öncenın. yemeksepeti pos uygulaması açılıyor artık fakat , NFC özelliği yüklenmiyor.
------------------------------------------------------
şimdi hayatımda ilk defa Magisk i kurup nfc fix i aktif ettim. NFC geri geldi çalışıyor. bu seferde yemeksepeti pos uygulaması eskisi gibi hata veriyor.
-----------------------
belirtmeyi unuttum. endenozya rom u hyper os hepsini yükledim, ys pos uygulaması hep açıldı ne zaman nfc yi aktif ettim açılmıyor
Bak o zaman magiskten ys gizlemen lazım. Rootlu cihazda açmıyor. Banka uygulamalarının root uyarısı gibi düşün

Oyla:

fb123w

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
redmi note 12p
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk ismini değiştir. Uygulamayı da gizle
Başarısız! Hatası veriyor. ys pos u gizledim configure denylistten. enforce denylist ve zygisk açık. Magisk uygulamasını gizleye basıp isim yazıyorum farklı farklı deniyorum başarısız hatası alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk i güncelledikten sonra gizleme yapabildim ama hala YEMEKSEPETİPOS u açamıyorum atıyor geriye

arkadaşalar 6000 e aldığım telefoncu 1 hafta 10 gün geçtiği için 2000 e geri alıyor internetten rahat satarım ama kullanmak istiyorum telefon güzel denemediğim şey kalmadı yok mu başka bir fikri olan

Son düzenleme:
Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Başarısız! Hatası veriyor. ys pos u gizledim configure denylistten. enforce denylist ve zygisk açık. Magisk uygulamasını gizleye basıp isim yazıyorum farklı farklı deniyorum başarısız hatası alıyorum

Magisk i güncelledikten sonra gizleme yapabildim ama hala YEMEKSEPETİPOS u açamıyorum atıyor geriye

arkadaşalar 6000 e aldığım telefoncu 1 hafta 10 gün geçtiği için 2000 e geri alıyor internetten rahat satarım ama kullanmak istiyorum telefon güzel denemediğim şey kalmadı yok mu başka bir fikri olan
Sakın geri verme internette 2. Cihazlar 8bin bandında satılıyor birde miui 14 globale geçmeyi deneyin genelde daha sıkıntısız sürüm

Oyla:

EmristyX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Reis bende aynı hatayı alıyorum telefona direnç IMEI attirdigim için NFC gitti NFC yi fixledim çalışıyor artık fakat robot uyarısı veriyor rootlari gizledim bütün telefondanki uygulamalardan magiskide gizledim tamamen gizlemek için safetynet fix , shamiko gibi modüller de kullandım diğer uygulamalardan gizlenmesine rağmen Yemeksepeti pos uygulamasında hala cihazınız güvenli değil geliştirici seçeneklerini kapatın uyarısı aliyorum

Oyla:
Üst Alt