- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- RN 12 Pro 4G/5G
- Konular
- 5
Arkadaşlar. RN 12 Pro 5G cihazıma rom yükleyebilmek için bootloader kilidini açmaya karar verdim.Yapmam gereken işlemleri sırasıyla yaptım.Sim kartımı taktım.Cihazi mi hesabıma ekledim. Geliştirici seçeneklerini açtım. Oradan oem kilidi ve Mi Kilit Açma durumu nu aktif ettim. USB hata ayıklamayıda unutmadım.Ondan sonra bilgisayara Miflash Unlock tool programını indirdim.Programa Mi hesabımla giriyorum.Fakat bir türlü verifiacation kodu telefonuma gelmiyor.Bu arada sim kartımı eski telefonuma geri taktım. Denemediğim kalmadı diyebilirim. Kurtarma telefenonumu silmek istiyorum olmuyor. Herşeyde kod istiyor. Gelmiyor. E-mail adresimle girmek istiyorum. Oraya kod geliyor. Fakat ondan sonraki işlemde telefon numaramı istiyor. Telefon numaramı giriyorum. Kod gelmiyor. Bir günden fazla bekledim. Yine değişen bir şey yok. Eski versiyon miflash unlock denedim,olmuyor. Bunun başka yolu var mı bilmiyorum.Süreyi başlatamadım. Yalnızca cihaz üzerinden başvuru yeterlimi onu da bilmiyorum. Perşembe akşamından beri uğraşıyorum olmuyor. Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.